FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu are încredere în jucătorii veniţi de la Rapid II: "Puştii se vor descurca bine"

Daniel Pancu nu se gîndeşte că Rapidul ar putea retrograda.
Daniel Pancu nu se gîndeşte că Rapidul ar putea retrograda.

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 21:41

Rapidiştiii vor pleca mîine în primul cantonament al iernii, în Spania, acolo unde vor juca şapte meciuri amicale.

Daniel Pancu (35 de ani) nu se teme că echipa va putea ajunge într-o situaţie mult mai grea decît cea de-acum.

- Daniel, au plecat mulţi jucători. Cum crezi că va arăta Rapidul în retur?
- Eu cred că nea Marian poate alcătui un prim "11" destul de puternic pentru meciurile pe care le mai avem de jucat. Pe lîngă noi, cei care am rămas, au mai venit şi jucători tineri de la echipa secundă care au o dorinţă foarte mare de afirmare.

- Crezi că tinerii vor face faţă în Liga 1?
- Eu aşa sper, cred că se vor descurca. O să încerc să îi ajut cu tot ce pot. E şansa lor acum să-şi facă un nume în fotbal la o echipă mare aşa cum e Rapid.

- Te temi să nu ajungeţi în Liga a II-a?
- Mi-e jenă să vorbesc despre retrogradarea echipei....

"Toată lumea mă întreabă cît mai joc fotbal, probabil s-au săturat de mine.... Eu o să joc atît timp cît mai pot" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

"Am primit restanţele salariale şi asta contează foarte mult pentru atmosfera de la echipă" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
inginerul.
inginerul.  •  21 Ianuarie 2013, 21:39

Eu unul sunt nerabdator sa vad pustii la treaba! Mi-a fost lehamite de toate petardele terminate, care au fost aduse de Razvan, Dinu Gheorghe si Sabau.

octavianus
octavianus  •  21 Ianuarie 2013, 16:51

Doamne ajuta..si sa fim langa echipa acum mai mult ca niciodata, tribune pline !! al 12-lea jucator sa de aripi copiilor !! FZR !!

tonciumarin
tonciumarin  •  21 Ianuarie 2013, 15:03

Nu-i echipa mai frumoasa si iubita ca RAPID si nu e provocare mai potrivita pentru juniori ca sa-si dovedeasca sangele visiniu ! Inca o data Marian Rada, Florica Draghici si Pancone arata ca povestea Rapidului este fara de sfarsit !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează