FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - HERMANNSTADT 1-3

Eroul lui Hermannstadt exultă: „Cea mai mare plăcere pe care o pot avea în fotbal” » Cum a comentat plecarea lui Dani Coman

Daniel Paraschiv, foto: captură Prima Sport +12   FOTO
Daniel Paraschiv, foto: captură Prima Sport

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 20:39 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 20:39

Daniel Paraschiv (24 de ani) a fost MVP-ul partidei UTA - FC Hermannstadt, scor 1-3. Atacantul sibienilor a marcat un hattrick.

Paraschiv a fost satisfăcut la finalul partidei de la Arad. El a deschis scorul în minutul 20, după o lovitură de la 11 metri, și a stabilit soarta partidei la începutul reprizei secunde. Golul arădenilor din minutul 63 nu a mai putut influența rezultatul final.

Imagini remarcabile de la Arad! Peste 6.000 de copii în tribune la UTA - Hermannstadt
UTA - Hermannstadt
Imagini remarcabile de la Arad! Peste 6.000 de copii în tribune la UTA - Hermannstadt

Ce a spus Daniel Paraschiv despre plecarea lui Dani Coman: „Toți plecăm la un moment dat”

Atacantul sibienilor a fost întrebat la finalul partidei despre plecarea lui Dani Coman, președintele echipei. Paraschiv a precizat faptul că acesta are un merit pentru tot ce s-a întâmplat la echipă în ultimii ani și i-a urat mult succes.

„E foarte importantă această victorie. Nu am mai câștigat din luna iulie în deplasare, ne bucură jocul, importante sunt cele trei puncte. Mă bucur că am marcat, e cea mai mare plăcere pe care o pot avea în fotbal. Sperăm ca această victorie să ne dea elan pentru meciurile care urmează.

De fiecare dată când conduceam se instala panica, un instinct de conservare, ne-am simțit foarte bine, era păcat să ne apărăm”, a spus Paraschiv, la Orange Sport.

Despre plecarea lui Dani Coman, Paraschiv a spus: „Acesta este fotbalul, toți plecăm de la echipă la un moment dat. Are un merit pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii trei ani. El cu Mister și Radu Neguț au construit această echipă de la zero, au făcut-o să joace un fotbal frumos, toți jucătorii sunt aici datorită lui, îi mulțumim și îi dorim mult succes”.

Încercăm să jucăm un fotbal frumos, și când am pierdut în deplasare a fost din cauza neșansei, ghinionului, am fost imaturi și nu am făcut puncte.

Ne bucurăm enorm pentru Paraschiv, e o realizare pentru el, sperăm să o țină tot așa, suntem aici să-l sprijinim.

Nu a fost foarte confortabil să auzim lucrul acesta (n.r. plecarea lui Dani Coman). Toată lumea a muncit pentru el, a făcut lucruri extraordinare aici, este greu să trecem prin momentele acestea, sper să nu destabilizeze nimic.

Lucrurile merg înainte, fără antrenori, președinți, jucători, această echipă va continua.

- Mihai Butean, fundașul lui Hermannstadt

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

De ce e Dorinel Munteanu ocolit de CFR Cluj și CSU Craiova » Care ar fi principala problemă
GSP LIVE
De ce e Dorinel Munteanu ocolit de CFR Cluj și CSU Craiova » Care ar fi principala problemă
Experimentul pregătit de Becali pentru CFR Cluj - FCSB » Cum ar putea arăta echipa de start a liderului
CFR CLUJ - FCSB
Experimentul pregătit de Becali pentru CFR Cluj - FCSB » Cum ar putea arăta echipa de start a liderului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
boss33
boss33  •  12 Aprilie 2024, 21:45

Blatistuleeee, Blatistuleeeee ... cu Voluntari nici n-ai atins mingea, dar a atins-o ala cu mana in careu

Haha1989
Haha1989  •  12 Aprilie 2024, 20:51

FRF a trimis un arbitru cu lectia invatata. Dacă dai 11 m la asa ceva... E penibil, când a fost ala de la UTA tras la margine de careu nu a văzut nimic, VAR ca unealta de execuție. Nu mai vorbesc ca UTA e programata vineri și luni la 17.30,,fara spectatori, amenda. Sa zică pe fata Burleanu ce are cu aceasta echipa, vad ca e un las și folosește astfel de metode. Asta conduce frf

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close