FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Când era la Dinamo râdeau de el, acum l-au aplaudat după înfrângere, din postura de adversar: „Dacă vor face așa, se vor salva! M-aș bucura”

Daniel Popa, 28 de ani
Daniel Popa, 28 de ani

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 16:30 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 17:43

Daniel Popa, 28 de ani, a oferit assist-ul pentru golul victoriei, al lui Dan Nistor, în Dinamo - U Cluj (0-1), apoi le-a oferit tricoul ultrașilor din PCH. Atacantul ardelenilor a mărturisit ce sentimente mai are pentru ”câini”

Daniel Popa, 28 de ani, a fost titular pentru trupa lui Ioan Ovidiu Sabău în Dinamo - U Cluj (0-1), a oferit assist-ul din care Dan Nistor a marcat golul victoriei. Atacantul a evoluat fără menajamente împotriva echipei la care s-a lansat în fotbalul de pe prima scenă.

Actualul vârf al ardelenilor a fost mereu sub presiune în perioada în care a jucat în Ștefan cel Mare. În afara unui hattrick cu Academica Clinceni (4-2), în august 2019, Daniel a fost în frecvente rânduri criticat de către suporteri. Fanii nu l-au menajat deloc, deși, uneori, "intra ca boxerii", prindea câteva minute pe meci.

Îl recunoști? Adrian Mutu voia ca el să-i joace rolul vieții într-un film! Imaginea virală postată de pe vremea când era fotbalist
FOTBAL
Îl recunoști? Adrian Mutu voia ca el să-i joace rolul vieții într-un film! Imaginea virală postată de pe vremea când era fotbalist

Din 107 meciuri adunate în tricoul alb-roșu, Popa a avut doar 7 în care a fost integralist! A înscris de 17 ori și a mai bifat 9 assist-uri, în toate competițiile. După ce a plecat din Ștefan cel Mare, la capătul unor stagiuni în care a fost mai multe împrumutat, a dus-o mai bine.

De la Chindia a fost transferat și în Coreea de Sud, la Daejeon, iar din vara trecută a semnat cu U Cluj.

5goluri în 18 etape a marcat Popa pentru U Cluj. Mai are și 3 assist-uri

Daniel Popa despre postura de pasator: "De obicei, Dan Nistor îmi oferea assist-ul"

La finalul partidei din Capitală, după ce au salutat și au cântat alături de suporterii clujeni prezenți pe arena "Arcul de Triumf", Popa și-a urmat nașul, pe Dan Nistor, și a venit în fața galeriei lui Dinamo la salut! Mai mult, la fel ca decarul lui U, atacantul le-a oferit tricoul de joc ultrașilor din PCH.

Unul dintre cei mai apostrofați fotbaliști dinamoviști de către spectatorii de la tribuna a II-a, cea deasupra intrării la vestiare, a stadionului din Ștefan cel Mare i-a aplaudat, la rândul său, pe fanii "câinilor" prezenți luni seară la partidă și a avut cuvinte de apreciere la adresa roș-albilor.

"Victorie mare pentru U. Am făcut un meci mai defensiv, dar mă bucur că am învins. De obicei, era invers, Dan Nistor îmi pasa mie. Chiar sunt bucuros", a reacționat Popa într-un interviu acordat GSP.ro.

Și eu, și Nistor avem amintiri frumoase, cu galeria, care e foarte frumoasă. Atât timp cât am jucat la Dinamo, am simțit încurajările galeriei. Am dorit să ne arătăm respectul
Daniel Popa, atacant U Cluj

Cum vede posibilă Daniel Popa salvarea lui Dinamo de la retrogradare: "În iarnă, câteva transferuri tari"

Vizavi de șansele de salvare ale "câinilor", împotmoliți de luni bune pe penultimul loc în clasament, la 11 puncte distanță acum de FCU Craiova, o poziție mai sus pe tabel, Popa este optimist.

"Sunt momente grele, îmi doresc ca Dinamo să treacă peste ele. Dinamo are echipă bună. Cu câteva transferuri, tari, cred că-și va reveni. Îmi doresc să se salveze. Merită acești suporteri mai mult", a punctat Daniel.

U Cluj este o echipă bună, care muncește în fiecare zi. Avem un staff bun, iar conducerea e alături de noi în fiecare moment, se vede pe teren rezultatul

Dinamo e o echipa bună, de tradiție, suporterii bagă bani din propriile buzunare. Dinamo nu m-a tratat rău, dacă nu era Dinamo poate că nu jucam în prima ligă. Am avut rezultate și sper să-și revină. Depinde numai de ei, de staff, conducere, dar nu au echipă rea

Daniel Popa, atacant U Cluj

+7 FOTO

Citește și alte știri:

EXCLUSIV GSP a stat de vorbă cu Adrian Mutu, cel mai căutat antrenor de către echipele din Liga 1: „Îmi place România, dar viața mea e acum la Neftchi Baku”. Ce mesaje are pentru CFR Cluj, Rapid și Dinamo

Un necaz nu vine niciodată singur la Dinamo! Cu ce problemă se confruntă Zeljko Kopic în „derby-ul lanternei roșii”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  13 Decembrie 2023, 01:43

Pai la Dinamo nu avea cu cine . Popa este peste toti Alibecii si Compagnii din Mamaliga .

creeperno534
creeperno534  •  12 Decembrie 2023, 22:36

Avem antrenor

calinescu_
calinescu_  •  12 Decembrie 2023, 20:11

Inainte de meciul cu U CLUJ , DINAMO era retrogradata in proportie de 99.9 %. Dupa acest meci suntem retrogradati 101 % ....!!! Trebuie construita o echipa puternica care sa defileze la anul i n Liga a II-a...!!! Pentru asta ne trebuie un antrenor adevarat nu BURCA sau BRATU ...!!! Nu are rost sa se aventureze cu transferuri mari pentru ca nu mai este timp iar adversarele sunt prea puternice...!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează