FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Daniel Stan s-a accidentat în ultimul amical

Articol de - Publicat vineri, 09 iulie 2010 00:00

În această dimineaţă lotul Interului a efectuat ultimul antrenament la Tanswerg, acolo unde au efectuat un stagiu de pregătire. Doar atacantul Daniel Stan n-a participat la antrenament fiind accidentat. După şedinţa de pregătire, jucătorii din lotul Interului au luat masa şi şi-au făcut bagajele pentru a reveni în ţară urmînd să ajungă în această noapte. 

 

În ultimul amical din Austria cu macedonenii de la Skendija, Daniel Stan a făcut entorsă la glezna dreaptă şi a fost înlocuit în minutul 30. Atacantul argeşean va face luni un control minuţios control  medical, după care doctorii se vor pronunţa în privinţa lui.

Ionuţ Badea le va da jucătorilor două zile de repaus, sîmbătă şi duminică, urmînd ca luni de la ora 17.00 să-i cheme la pregătire.   

„În cele cinci meciuri de pregătire nu ne-au interesat neapărat rezultatele, deşi au şi ele importanţa lor. Am pus la punct sistemele de joc, o anumită aşezare, şi, cel mai important lucru, am dat tuturor şansa de a demonstra că pot fi titulari sau ne putem baza pe ei în anumite momente”, a explicat Badea. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează