FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Daniel Stanciu: "Doar ca portar Helder nu ar putea face faţă la Dinamo" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2010 00:00

Team managerul lui Poli Timişoara, Daniel Stanciu, vorbeşte despre momentul bun pe care îl traversează Ianis Zicu şi îi ironizează pe rivalii de la Dinamo, care au renunţat cu uşurinţă la brazilianul Helder.

"Îl cunosc pe Ianis şi ştiam că într-un cadru care să-i asigure liniştea necesară ar da cel mai bun randament. De aceea am şi insistat pentru transferul său la Timişoara. Am profitat de indecizia unor conducători de la Rapid, mai exact a unuia dintre ei, şi am reuşit transferul. Am mare încredere în el, ştiu ce poate şi sînt sigur că îi va oferi lui Poli multe satisfacţii", a comentat Stanciu la sportro, referundu-se apoi la situaţia de la Dinamo:

"Vorbeam cu băieţii şi ne gîndeam la ceea ce s-a întîmplat cu Helder la Dinamo. La cum merg lucrurile acum în Ştefan cel Mare, cred că numai ca portar nu ar fi făcut faţă acolo!".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
maryo_b0b0
maryo_b0b0  •  06 Octombrie 2010, 19:05

@ Alpin Juventus1897.footballclub.ro site dedicat fanilor Juventus din Romania

aldo_m
aldo_m  •  06 Octombrie 2010, 18:29

centrare helder marcheaza zicu sa ai un super jucator ca helder si sa-l dai asta numai andone poate face ,la cluj andone l-a imprumutat pe DEAC pe motiv ca nu facea fata pe culio nu-l baga pe motiv ca n-are SCOALA,asta da motiv andone are multa SCOALA ,cand o realiza nicu badea ca a luat o mare teapa cu acest fost jucator vopsit in antrenor

likuta
likuta  •  06 Octombrie 2010, 16:08

da tu cine pula mea esti stanciule helder este o sluga nu juca nimic el se duce in atac si uita ca e fundas de asta a plecat suga asata si mai e unele slugi care au fost refuzati de dinamo si iati luat voi alexa,helder,chiacu si nu mai zic de zicuuu marea speranta la dinamo cand a fost nu a jucat nimic la rapid a jucat el si acum la voi deci e o sluga domnul zicu si mai ales domnul stanciu multa muie la timisoara

Vezi toate comentariile (6)
Comentează