FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Stanciu recunoaşte că sînt probleme la Dinamo: "Chiar dacă am schimbat antrenorul, nu sîntem într-o situaţie bună"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 17:45

Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a vorbit despre situaţia în care se află clubul pe care îl conduce. Oficialul "cîinilor" recunoaşte că echipa este într-o situaţie delicată, însă dă asigurări că Flavius Stoican va rămîne pînă la finalul sezonului pe bancă. 

"Un club de talia lui Dinamo este greu să-l menţii pe linia de plutire, dacă nu ai rezultate. Nu este o situaţie plăcută cea în care ne aflăm, chiar dacă am schimbat antrenorul. Diferenţă între echipa aceasta şi cea din tur nu e. E dificil şi pentru suporteri să accepte situaţia asta şi îi înţeleg. Sperăm să trecem peste toate şi să urcăm în clasament. Locul 6 nu ne onorează, indiferent de situaţia în care ne aflăm.

E şi normal să fie nemulţumit şi domnul Negoiţă, că el bagă banii în această echipă. Cred că am avut o problemă de formare a grupului, în ianuarie. Flavius a cîştigat foarte mult, în primul mandat, pentru că reuşise să facă un grup, iar asta l-a făcut să revină acum, în ideea de a reface acel grup. Cred că era cel mai potrivit pentru asta. Nu vreau să intru foarte mult în detalii, e o chestiune ce ţine de bucătaria noastră.

E clar că, la un moment dat, Teja n-a mai putut să-şi continue munca. Şi suporterii au răbufnit, după ce echipa a ratat calificarea în finala Cupei Ligii, şi i-am înţeles. Era o situaţie în care greu putea să-şi mai facă treabă Teja. Cu siguranţa echipa va termina sezonul cu Stoican pe bancă.

Vom avea un amical în aceasta pauză, cu Debrecen, pentru că Flavius a dorit să lucreze mai mult cu jucătorii", a declarat Daniel Stanciu, managerul general al lui Dinamo.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
khal_37
khal_37  •  26 Martie 2015, 15:09
Postat de johnconstantine. pe 25 Martie 2015, 21:05

de ce oare oi fi tu asa de p,,rost !!!dupa ce ca semnalizezi mai dai si n gropi crede maauzi de ce sa i crestem cota lui grozav ...sa l vindem de aia ...cum sa l dai pe cordos :))))ba fan scarlatache tu te uiti la fotbal ....

Boovene, Jucatorul ,,grozav'' este imprumutat de FCDB pe 6 luni....prostul site-ului esti bre, dar nu ratezi o singura ocazie sa nu semnalizezi!

radu2082
radu2082  •  26 Martie 2015, 09:34
Postat de johnconstantine. pe 25 Martie 2015, 21:05

de ce oare oi fi tu asa de p,,rost !!!dupa ce ca semnalizezi mai dai si n gropi crede maauzi de ce sa i crestem cota lui grozav ...sa l vindem de aia ...cum sa l dai pe cordos :))))ba fan scarlatache tu te uiti la fotbal ....

Grozav este imprumutat la Dinamo bolovane...

travka
travka  •  25 Martie 2015, 22:59

culmea ar fi fost sa nu recunoasca =))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează