FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănilescu despre cum îl ajută fotbalul pe Mister: ”Dinu se revitalizează”

Dinu și Dănilescu au copilărit împreună la Tîrgoviște, apoi au venit la București. Întîi au fost adversari în Derby de România, apoi colegi la Dinamo
Dinu și Dănilescu au copilărit împreună la Tîrgoviște, apoi au venit la București. Întîi au fost adversari în Derby de România, apoi colegi la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 21:55

Prieten cu Mister de aproape 60 de ani, Dănilescu spune că ”Procuroru'” face terapie prin fotbal: are din nou poftă de viaţă lucrînd iarăşi cu Ţălnar şi cu jucătorii.

Cornel Dinu, 64 de ani, este invitat de către şefi să se implice în pregătirea sezonului de primăvară, oficialii considerînd că Mister, greu încercat după problemele medicale şi de viaţă din ultimii doi ani, va avea parte de o terapie ce-l va tonifia!

"Eu îl cunosc de la vîrsta de 5 ani şi l-am văzut zilele trecute în vestiarul echipei, cînd l-a prezentat pe Ţălnar jucătorilor. Pot spune că Dinu vine din nou cu plăcere la Dinamo, este revitalizat. Lucrează iarăşi cu «Ţînţarul», simte că vorbele lui au greutate, îi dau putere şi poftă de viaţă. I-a îmbrăţişat pe Dănciulescu, pe Cătălin Munteanu, în faţa lotului, le-a zis că ei sînt pilonii pe care să se formeze noul Dinamo. E nevoie mai mult ca oricînd de Cornel Dinu să vină lîngă echipă", a comentat directorul sportiv Constantin Dănilescu.

"Nea Tică" a evidenţiat revenirea lui Ţălnar ca antrenor principal: "Jucătorii îl apreciază, îl iubesc, se vede şi din pozele pe care le-aţi făcut la pregătiri. Cornel va promova mulţi tineri, de aceea evităm să facem transferuri de fotbalişti ce depăşesc vîrsta de 25 de ani. E destul de greu să ajungem în cupele europene, dar nu imposibil, ne gîndim cu bun-simţ că vom putea îndeplini acest obiectiv. Îmi doresc ca Dinamo să revină în lupta pentru supremaţie în România, nu vreau să mă las de fotbal pînă cînd echipa nu va pune a doua steluţă deasupra emblemei".

"Cîinii" au 18 titluri, mai au nevoie de două pentru a-şi putea trece a doua stea lîngă sigla clubului.

"Băieţii sînt entuziaşti"
Dănilescu a mărturisit ieri că are semnale cum că jucătorii nu au de gînd să boicoteze cantonamentul din Poiană din cauza restanţelor salariale: "Băieţii sînt conectaţi la muncă, nu la grevă. Îi ştiu ca oameni de caracter, sînt convinşi că problemele financiare se vor rezolva. La Dinamo e acum o atmosferă bună, chiar se vine cu plăcere la la antrenamente. Fotbaliştii îmi dau şi mie o stare de bine".

"Sînt în al 13-lea an de cînd muncesc la Dinamo, sîntem în 2013, am o superstiţie, cred că acest an ne va purta noroc mie şi echipei" (Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
ultrafcd
ultrafcd  •  14 Ianuarie 2013, 11:58

Nea Cornele...nu vrei sa te bucuri de pensie linistit???

calinescu_
calinescu_  •  13 Ianuarie 2013, 09:16

DINU E UN SENIL IAR DANILESCU UN PROFITOR ...!!!! DINU SE POATE REVITALIZA SI LA UN AZIL DE BATRANI ....!!!! NOI VREM UN DINAMO REVITALIZAT.....!!!! DAR CU DINU , CU DANILESCU , TALNAR SI PETRE FLORENTIN E IMPOSIBIL ....!!!

n.vali
n.vali  •  13 Ianuarie 2013, 08:32

sanatate D-lui Dinu , sa fim seriosi si rezonabili , cu Tintaru si fara bani nu-se poate face performanta,,,,,,Tintaru nu prinde Pastele la Dinamo.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează