FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Dănuţ Oprea: "Să se analizeze şi să se ia măsuri cu Haţegan!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

Directorul tehnic al braşovenilor, Dănuţ Oprea, a acuzat prestaţia brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan la meciul cu Dinamo şi cere măsuri drastice din partea CCA.

"Consider că acest egal e ca o victorie, jucătorii au dat dovadă de mare caracter, din păcate sunt foarte mâhnit de maniera de arbutraj, care pentru unii e mumă, pentru alţii ciumă. Solicit ca cei care se pricep mai bine ca noi şi care sunt în măsură să analizeze şi să ia măsurile care trebuie.

Puteam să ne desprindem, însă fără această manieră de arbitraj. Asta este: suntem, prea mici pentru un război atât de mare", a declarat Oprea, citat de Mediafax.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
breitner
breitner  •  13 Septembrie 2010, 08:25

de cand a ajuns dinu-vama domn ? o fi ruda cu Cuza Voda ?! iar "marele antrenor" isaila nu e la primul derapaj psihic. sa-l anunte cineva ca s-a eliberat un loc la balaceaca prin plecarea lui dan petrescu !

bazileon
bazileon  •  13 Septembrie 2010, 07:51

Sa se analizeze, de acord, dar Danut Oprea se Isila. Mania asta de-a te plange de arbitraj la jocurile cu Dinamo e o mare ticalosie, cu atat mai mult cu cat noi suntem cei dezavantajati. Pai Falub nu a facut la fel? Iar GSP, abia asteapta astfel de declaratii, ca sa le amplifice si sa le dea o nota oficiala. Pai, toti desteptii care vor citi ziarul, fara sa fi vazut meciul, vor da din cap cu aprobare: "iar a castigat Dinamo cu albitrii!".

maryan72
maryan72  •  13 Septembrie 2010, 02:58

te pufneste rasul cand ii vezi pe lolek si bolek astia de la brasov plangand si atunci cand arbitrii au gresit in favoarea lor.baaaaa boilor ala in negru a gresit in favoarea voastra capete seci si nemobilate vorba lu ala principalu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează