FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rangers renunță la Olaru » Ce ar fi blocat transferul în Scoția

Transferul lui Darius Olaru (25 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, la vicecampioana Scoției, Glasgow Rangers, nu mai este de actualitate. 
Foto. Imago
Transferul lui Darius Olaru (25 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, la vicecampioana Scoției, Glasgow Rangers, nu mai este de actualitate. Foto. Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 19:36 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 21:15

Transferul lui Darius Olaru (25 de ani), mijlocașul celor de la FCSB la Rangers, vicecampioana Scoției, nu ar mai fi de actualitate. Scoțienii s-au speriat de clauza mare a jucătorului.

Anunțul lui Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, despre contractul lui Darius Olaru, prelungit pentru încă 5 ani i-ar fi făcut pe scoțieni să se reorienteze. Britanicii își arătaseră interesul pentru mijlocaș încă din vara anului trecut, însă au renunțat la mutare după ce au aflat de clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Manchester City - Manchester United 2-1 » Trupa lui Guardiola se impune în finala Cupei Angliei și îi lipsește numai Liga Campionilor pentru a completa tripla istorică
FA CUP
Manchester City - Manchester United 2-1 » Trupa lui Guardiola se impune în finala Cupei Angliei și îi lipsește numai Liga Campionilor pentru a completa tripla istorică

Rangers a găsit înlocuitor pentru Darius Olaru

I-au găsit lui Darius Olaru înlocuitor în Anglia, în Championship. Rangers l-a transferat pe Kieran Dowell (25 de ani), mijlocașul celor de la Norwich City, scriu cei de la rangersnews.uk. 

Rangers renunță la Olaru » Ce ar fi blocat transferul în Scoția
Kieran Dowell. Foto: Imago

„Ne lipsea un mijlocaș de picior stâng încă de când Joe Aribo a plecat de la echipă. Dowell ne va ajuta în acel compartiment, pentru că Scott Arfield va pleca și el. 

Kieran are o abilitate bună în a pasa, în a avansa cu mingea la picior și în a marca goluri”, a transmis Michael Beale, antrenorul lui Rangers, potrivit sursei citate. 

Comparat în această iarnă de Mihai Stoica cu Kevin de Bruyne, Darius Olaru a marcat un singur gol pentru FCSB în acest sezon, în 47 de apariții în toate competițiile. Olaru a ajuns la FCSB în ianuarie 2020, de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 600.000 de euro. 

Citește și: 

A contribuit la 5 dintre titlurile lui CFR, iar acum e aproape de un transfer în Europa! Ar juca în preliminariile Conference League

„La care îți pare mai rău că ai renunțat? La FCSB, la naționala mare sau la Craiova?” » Răspuns surprinzător al lui Mirel Rădoi la „Profu' de Sport”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (23)
legio.sud
legio.sud  •  04 Iunie 2023, 13:23
Postat de miciBIO pe 03 Iunie 2023, 20:23

Sunteți amuzanți, ce să caute împiedicatul ăsta la Rangers? La cât de *** e, cum cerșește el faulturi și stă numai pe jos, păi l-ar tăvăli fundașii ăia de l-a mânca cu fulgi cu tot.

Da Fundașii din Scoția l-ar tăvăli serios pt distracție la cât se vaită ăsta , doar Dan-penibil îl depășește .

legio.sud
legio.sud  •  04 Iunie 2023, 13:19
Postat de ED_BAD pe 04 Iunie 2023, 00:03

Nu e adevărat! Scoțienii ar da cinci milioane. Dar pe toată echipa...

Ha , ha , ha + bonus Tzancă uraganu să ridice moralu la băieți …

legio.sud
legio.sud  •  04 Iunie 2023, 13:18
Postat de magic4ever pe 04 Iunie 2023, 00:43

Nu merita niciodata Olaru 5 milioane euro la ce statistici are....Edjouma are 3 clase peste Olaru si statistici mult mai bune decat el si costa doar 1,5 mil euro

Olaru max. dar maxim 1,3 mil. sezonul acesta are un(1) gol !!! Bine cârcotașii or să spună că nu este atacant dar … tot timpul pe jos , tăvăleli , văicăreli , faulturi aiurea , galbene … etc. etc.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează