FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE SINGURUL ZIAR ÎN CANTONAMENT CU STEAUA

Dayro zice "NU" transferului la Poli!

Dayro Moreno, Moreno, Steaua
Dayro Moreno, Moreno, Steaua

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Columbianul a negociat ieri timp de 5 ore cu Steaua, însă la finalul discuţiilor a refuzat să semneze transferul la Timişoara

La mai puţin de o zi distanţă de venirea în România, Dayro s-a prezentat ieri în Ghencea pentru a-şi clarifica situaţia. "Cu mine n-are ce să vorbească! Să meargă la Marian Iancu să discute, să se ducă la Timişoara", i-a transmis Becali în momentul în care Dayro a intrat în biroul lui Argăseală.

Au urmat aproape 5 ore de discuţii, în timpul cărora sud-americanul a insistat că nu vrea să meargă la Poli. "Nu mai doresc să rămîn în România. Fosta mea echipă, Once Caldas, mă vrea înapoi, lăsaţi-mă acolo!" a fost mesajul lui.

"Dacă îi dau drumul în Columbia, nu mai văd banii de la sud-americanii ăia niciodată. Să se ducă la Timişoara, că o să aibă salariu de 180.000-200.000 pe an, aici are doar 60.000" a replicat Becali, care însă nu l-a convins pe fotbalist să accepte.

Marian Iancu a aflat de poziţia fotbalistului şi a oferit un ultimatum: "Vreau un răspuns clar din partea lui Dayro pînă sîmbătă la ora 19:00. Dacă nu-l avem pînă atunci, totul va cădea".

"Dacă aş fi fost conducător la Steaua m-aş fi opus cu toate forţele plecării lui Dayro Moreno. E un fotbalist care mă încîntă"
Dinu Gheorghe, preşedinte FC Braşov

Insistă pentru Rui Duarte
Gigi Becali şi Dinu Gheorghe au tratat la GSP TV pentru Rui Duarte. "Ţi-am zis clar: vreau 500.000 de euro acum şi încă 200.000 la sfîrşitul campionatului!", a cerut "Vamă". Becali a propus doar o jumătate de milion imediat plus 100.000 de euro la vară. Steaua îl vede pe portughezul de 29 de ani drept înlocuitorul perfect pentru Golanski, al cărui contract expiră peste şase luni.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
 •  24 Ianuarie 2010, 16:43

Nu va mai luati de M. Sandu. Saracu tot nu mai are mult de trait. Despre Dragomir, cunosc eu cativa care vor avea grija de el. Faptul ca nu crede , e problema lui.

 •  23 Ianuarie 2010, 16:30

vorbesc hoti de la cluj.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Ianuarie 2010, 12:27
Postat de pe 23 Ianuarie 2010, 10:40

se intareste aek bragadiru cu 'obositii' stelei...bravo!

pana una alta vad ca cfr il are pe dica si il vrea si pe goian. Care tot de "obositi" ce erau au fost dati afara de Steaua. Timisoara nu il va lua pe Dayro (ceea ce e f.bine pentru ei....baiatul ala nu are nimic in creieras)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează