FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce nu renunţă Gigi la MM! » Gazeta vă oferă trei argumente Pro-MM

Deși nu-l mai suportă nimeni din club, Mihai Stoica e susținut în  continuare de patron
Deși nu-l mai suportă nimeni din club, Mihai Stoica e susținut în continuare de patron

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 11:36

Tot mai mulţi îi cer să-l îndepărteze pe Stoica, dar Becali răspunde de fiecare dată: "Nu vreau să terminăm iarăşi pe locul 6?". Patronul Stelei vede în MM omul perfect care îi ţine în mînă pe jucători, care pune presiune pe arbitri şi care are ochi la transferuri. Becali i-a umilit ieri pe angajaţii din club: i-a chemat la Palat, i-a aliniat în faţa managerului şi i-a pus să repete: "Mihai Stoica e şeful nostru".

Situaţia a devenit din nou explozivă la Steaua, iar în prim-plan e războiul dintre Mihai Stoica şi alţi oameni din club, inclusiv antrenorul Ronny Levy. Disputa s-a reaprins în ultima vreme şi mai multe persoane importante din preajma patronului, în frunte cu Virgil Becali, Teia Sponte şi Valeriu Argăseală, i-au sugerat şi chiar i-au cerut ca Mihai Stoica să fie îndepărtat pentru că provoacă doar scandal şi dezbină clubul.

TREI ARGUMENTE PRO-MM
1. Gigi Becali a respins ferm de fiecare dată aceste solicitări, ba mai mult le-a explicat de ce nu vrea să se dispenseze de MM. "De ce să plece, ca să terminăm iarăşi pe locul 6 ca în ultimii ani?" a fost cea mai auzită replică pe care Gigi a folosit-o.

2. Mai mult, Becali a avut şi alte argumente în faţa contestatarilor lui MM, a căror voce a devenit şi mai puternică mai ales după ce şi Ronny Levy s-a plîns că din cauza intervenţiilor managerului, omul său de încredere, Narcis Răducan, a fost îndepărtat de lîngă el. "MM e bun, îi ţine bine în mînă pe jucători, face atmosferă bună la echipă, la asta se pricepe perfect", a susţinut Becali, însă a fost contrat imediat: "Asta crezi tu, întreabă-l pe Răduţ să vezi ce comportament are faţă de cei pe care nu-i suportă!".

3. Văzînd însă că există chiar o ruptură aproape totală între MM şi ceilalţi din club, Gigi a devenit extrem de hotărît şi a avertizat că nu există o altă soluţie: "Dacă pleacă MM, pe cine punem? Chiar nu avem alte soluţii!  În plus, MM are ochi la jucători şi pînă la urmă e şi un pic pervers, e exact ce trebuie în fotbal, iese la atac, pune presiune pe arbitri".

Ieri, scenă umilitoare la Palat
Deocamdată, MM a trecut şi peste acest "hop", Gigi Becali susţinîndu-l în continuare, iar ceea ce s-a întîmplat ieri la reşedinţa patronului e cel mai bun argument. Au fost chemaţi acolo oamenii de sub MM în organigrama clubului, în frunte cu Narcis Răducan. Aceştia au fost umiliţi de patron chiar în faţa managerului general, Gigi i-a aliniat şi i-a întrebat pe fiecare în parte: "Cine e şeful vostru", fiecare trebuind să răspundă "MM e şeful nostru!"

Şi-a făcut duşmani grei şi în exterior
Pe lîngă oamenii din club care îl contestă pe MM, managerul general al Stelei şi-a făcut în ultima vreme şi alţi duşmani foarte importanţi, cu nume grele. După ce l-a numit pe Piţurcă "Coana Vica", făcînd aluzie la o relaţie extraconjugală a actualului selecţioner, Piţi i-a cerut lui Becali să-l dea afară de la Steaua, după care a intrat într-un conflict deschis şi cu Ioan şi Victor Becali.

"Cineva are interes să destabilizeze echipa înaintea returului cu ŢSKA Sofia. Să fie clar, eu sînt numărul 1 pe parte sportivă, toţi angajaţii mi se subordonează, dar asta nu înseamnă că sînt şeful lui Levy" (Mihai Stoica)

"Mihai Stoica e singurul şef deoarece la mine în club nu există mai mulţi şefi. El va sta pe bancă, el conduce echipa, el e numărul 1. Punct" (Gigi Becali)

9 luni au trecut de cînd Mihai Stoica a revenit ca manager general la Steaua

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
p.rares
p.rares  •  26 August 2011, 06:12

Cine se aseamana se aduna,doi ciobani.

72panda
72panda  •  24 August 2011, 15:21

cum mah nea gigi sa n-ai pe cine sa pui in locul mm-ului ??? ai tandemul de temut argaseala- teia sponte si make ;)) o sa iesi campion in fiecare an de acum in 40 de ani :)

octavianus
octavianus  •  24 August 2011, 12:59

Mimi este sifonar si lui Jiji asta-i place un sifonar sef casa sa dea duma la tot ce misca si pupincurist sef cu aere de intelectual ca ciobanul se excita cand are subaltern unul cu scoala ca de uite mah ce destept sunt eu si nu stau de vorba numai cu oile mele, pacat de steaua ca a ajuns sa traiasca la unbra acestor nimicuri, sau cine stie o fi ajuns-o blestemele ca Dumnezeu nu doarme nu-i asa Jiji ? ca tu ai o relatie speciala cu divinitatea :) mor de ras :) penibili toti ziaristii din romania..scenele de ieri de la palat, limbajul trivial, aroganta, ati creat dintr-o oaie un monstru si o sa va inghita RUSINE VOUA SI PATRONILOR VOSTRI !! atentie ultras steaua mimi vrea sa ve dezbine IUDA

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close