FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Adevărul despre cariera ratată a lui Mihai Iosif. Dezvăluire în direct: ce rol negativ a avut căpitanul Stelei de la Sevilla

Miță Iosif (stânga) și Ștefan Iovan
Miță Iosif (stânga) și Ștefan Iovan

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 11:43 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 16:34

Prieten bun din copilărie cu Mihai Iosif, impresarul Florin Manea a dezvăluit în direct la GSP Live că actualul antrenor al Rapidului și-a ratat cariera de fotbalist din cauza vieții extrasportive dezordonate. 

Impresarul Florin Manea, fiul lui Nae Manea, și antrenorul Mihai Iosif au copilărit împreună. Buni prieteni, cei doi au fost mulți ani colegi la grupele de copii ale Rapidului. În 1989, Iosif a debutat pentru Rapid la 15 ani, în Liga 2, apoi a jucat în prima divizie. Considerat un talent, actualul antrenor a fost transferat la Dinamo, însă după doar un sezon cariera sa a luat-o la vale. Ajuns la Chindia și Drobeta, Iosif și-a încheiat cariera în ligile inferioare. 

Prezent în studioul GSP Live, Manea a vorbit despre cariera ratată a amicului său: „Miță a lucrat câțiva ani la o benzinărie. A jucat fotbal la Peco, apoi a lucrat la benzinărie după ce s-a lăsat”. 

Moderator: De ce s-a lăsat de fotbal? E prietenul tău din copilărie. 
Manea: (Ezită) Băăăăă…

Moderator: Am auzit că îi plăcea băutura. 
Manea: Îi plăcea. Era prieten cu ăștia grei. Cu Lupu, cu Iovan.

Moderator: Înțeleg că Iovan a fost mentorul lui în toate. Nu se putea dezlipi de Iovan. 
Manea: Miță a fost un fotbalist foarte talentat. Da, mi-a povestit și mie că de multe ori îl lua Iovan după el. În viață, fiecare are momente grele. Și eu am avut chestii pe care nu trebuia să le fac.

Moderator: Practic, Iosif a avut o carieră măcinată de viața extrasportivă. 
Manea: Da, a fost așa (arată cu mâna un semn de picaj). Păcat. Era foarte talentat, era și la loturile naționale.

Iosif și Ștefan Iovan, căpitanul Stelei în finala Cupei Campionilor de la Sevilla, au fost colegi la Rapid între 1993 și 1995. Recent, Iovan a povestit la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" că avea o rezistență deosebită în momentele tulburi din viața extrasportivă: 

„Eu ieșeam mai mult în decor, rezistam la vin. Bumbescu, nu. Bumbescu se făcea repede, pleca acasă. Mai buni am fost colegi de echipă decât colegi de șpriț. El nu prea ducea, ca s-o spun așa, eu eram mai bun acolo. În fotbal eram buni amândoi, dar aici eram mai bun ca el. Ha, ha, ha! Chiar dacă a rămas în folclor, pentru că am fost cu el în multe locații, nu era de cursă lungă. El când se simțea, pleca acasă. Vestea s-a dus pentru că eram mereu împreună”.

Florin Manea: „Miță Iosif a avut probleme cu jocurile de noroc”

Acum două luni, Florin Manea a povestit că prietenul său din copilărie, Miță Iosif, a avut și probleme cu jocurile de noroc: „A mai jucat (n.r. - jocuri de noroc), cum am jucat toți. Ce?! Șumudică nu juca?! Rupea pariurile! Când am ajuns la Rapid, i-am spus și din momentul ăla nu a mai jucat un euro. De trei ani și ceva"

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV Peripețiile șocante ale unui cunoscut om de fotbal » A fost «homeless» în SUA: „Dormeam pe un carton, pe jos!”

Povestea de film a antrenorului-senzație de la Rapid, Rocky-Iosif: de la benzinărie la Liga 1 în 10 ani

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  20 Iulie 2021, 18:59

Iovan un distrugator de talente si caracter 0 !

senin
senin  •  20 Iulie 2021, 17:07

Mita nu e antrenor de Liga 1, nu va fi niciodată! Din păcate, va trebui ca Rapid sa o ia la vale pentru ca Angeoescu sa-l schimbe cu un antrenor veritabil, asa e Rapidul uneori, la mana neispravitilor!

7manuel
7manuel  •  20 Iulie 2021, 16:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează