FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - CONCORDIA CHIAJNA 2-2

De mînă spre matineu! » Sportul a fost egalată în ultimul minut în meciul cu Concordia

Sportul şi Chiajna se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului.
Sportul şi Chiajna se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului.

Articol de - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 19:52

Sportul a fost egalată la ultima fază a meciului, după gafa lui Popescu, şi se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului, împreună cu adversara de ieri.

În meciul suferinţei, "studenţii" căutau o victorie care le-ar fi asigurat nişte Sărbători mai liniştite. Şi băieţii lui Isăilă au trecut la ofensivă încă din startul partidei. Cheţan a fost cît pe ce să profite de ieşirea kamikaze a lui Niţă (6), Mamele a continuat seria gafelor începută la Tg. Jiu şi a luftat din nou, o minge la care Ferfelea nu a fost atent (8) şi şutul lui Lazăr de la 25 de metri a trecut puţin pe lîngă (13). Chiajna a reacţionat prin Chiţu (25, 33), dar şuturile au fost fără forţă şi Popescu a reţinut fără probleme. Nu s-a intrat fără gol la cabine pentru că Vlad Munteanu i-a pus mingea pe cap lui Mihalcea, care nu a iertat din 8 metri (45+1).

Partea secundă a debutat cu alte ratări ale "studenţilor": Tîrnăcop, intrat la pauză, a reluat modest din poziţie favorabilă (48), iar şutul lui Dobre a trecut pe lîngă (50). Imediat, Ghinga şi Vitinha s-au lovit cap în cap, iar primul a primit al doilea "galben" şi a fost eliminat. Rămase în 10, gazdele au continuat să atace şi Lungu a tras fără speranţe pentru Niţă (70). 1-1! Finalul a mai adus două goluri. Ferfelea a reluat din 3 metri centrarea lui Nistor (90+1) şi Radu a egalat pentru ilfoveni la ultima fază a partidei, după greşeala portarului Popescu (90+3).

"Ce să mai spun după un asemenea meci? Aceleaşi naivităţi şi copilării ne-au privat de un rezultat favorabil. Încă mai sper, dar va fi greu să ne salvăm" (Daniel Isăilă, antrenor Sportul Studenţesc)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
suporter_ssb
suporter_ssb  •  11 Ianuarie 2012, 16:38

Blestemul echipei... egalarea sau pierderea in prelungiri :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează