FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 2-5

„De trei ani, tot aud: «Pensionarule, lasă-te!»” Anunțul lui Ciprian Deac, după ce a fost MVP în Petrolul - CFR Cluj 2-5

Ciprian Deac / foto: Gazeta Sporturilor +28   FOTO
Ciprian Deac / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 23:03 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 00:24

Ciprian Deac, MVP-ul meciului Petrolul - CFR Cluj 2-5, a analizat succesul reușit de „feroviari” pe „Ilie Oană”, vorbind totodată și despre contestatarii care-i cer să se retragă. Liderul clujenilor a împlinit recent 37 de ani, dar spune că încă nu se gândește la ieșirea din scenă. 

Deac a reușit un gol și un assist în confruntarea cu Petrolul, iar la finalul meciului a vorbit despre obiectivele personale și obiectivele echipei aflate în căutarea celui de-al șaselea titlu consecutiv în Superligă.

Dan Petrescu șochează cu declarația despre un om de bază: „A dispărut, n-a mai venit la antrenamente” » Dan Udrea, dezvăluire de ultim moment: „Înțeleg că pleacă de unde a venit”
PETROLUL - CFR CLUJ 2-5
Dan Petrescu șochează cu declarația despre un om de bază: „A dispărut, n-a mai venit la antrenamente” » Dan Udrea, dezvăluire de ultim moment: „Înțeleg că pleacă de unde a venit”

Ciprian Deac: „Nimeni nu e Messi aici! Eu sunt muncitor, nu cânt la pian”

„Ne bucurăm că am câștigat. Când am ajuns la stadion și am văzut cum arată gazonul, știam că o să ne aștepte un meci greu. Am reușit să ne procurăm destul de rapid un avantaj, iar asta ne-a ajutat să ne ușurăm meciul. 

Nu mi-am propus niciodată să dau un anumit număr de goluri sau de pase, încerc doar să-mi ajut echipa. Mai degrabă sunt muncitor decât unul care cântă la pian. Sunt un jucător de echipă. Nu e nimeni Messi aici, formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului și cred că așa am reușit să luăm cinci titluri la rând.

 Aici, după o înfrângere pare că totul s-a terminat, totul s-a pierdut. Clubul e obișnuit să câștige, dar se mai întâmplă și accidente. Arătăm o formă destul de bună, dar trebuie să fim la 100% când începe play-off-ul”, a spus Deac, la microfonul Digi Sport.

De trei ani, tot aud din tribune: «Pensionarule, lasă-te!», dar sunt obișnuit și sunt primul care va ridica mâna sus atunci când va simți că nu mai poate. Mă simt bine, sunt fericit. Să vedem cât mai pot.

- Ciprian Deac

VIDEO Cea mai controversată fază din Petrolul - CFR Cluj 2-5

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

FOTO+VIDEO „Dansând cu lupii” » CFR Cluj marchează de cinci ori la Ploiești și se apropie la două puncte de Farul

VIDEO Fază controversată la Petrolul - CFR Cluj: arbitrul Găman nu a văzut un penalty în prima repriză!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  28 Februarie 2023, 09:47

Ce mai„MVP”!Cu Lazio nene,nu cu amaraștenii de la Petrolul,neplatiți de cine știe când!Dupa ce alearga ca un rațoi,mai se și da mare!

rav410wrc
rav410wrc  •  28 Februarie 2023, 09:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cormiz
Cormiz  •  28 Februarie 2023, 07:52

Deac ii trimite un mărțișor competentului domn Becali, care a afirmat acum câteva zile:Deacfacea tot jocul CFR. Nu mai poate e terminat. Chiar asa?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează