FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PANDURII 0-1

Debut pentru Vali Munteanu în Liga 1! Primele impresii ale fotbalistului celor de la Pandurii

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2015 15:37

Mijlocaşul Valentin Munteanu a debutat, aseară, la Pandurii Tîrgu Jiu în partida de la Timişoara în care fotbalistul a bifat ultimele 30 de minute ale confruntării.

Vali Munteanu semnase încă din iarnă cu trupa antrenată de Edi Iordănescu dar a fost detaşat, în returul trecut, la divizionara secundă Academica Argeş Piteşti.

"Am avut puţine emoţii la debutul meu pe prima scenă fotbalistică. Odată cu trecerea timpului de joc ele au dispărut cu totul. Îmi pare tare rău că nu am reuşit să înscriu la acea fază în care am trimis balonul spre poarta goală", a spus Vali Munteanu.

Jucătorul de 26 de ani s-a regăsit la Pandurii cu un fost coleg de la FC Fortuna Poiana Cîmpina, apărătorul central Bogdan Şandru care a devenit om de bază în garnitura lui Edi Iordănescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează