FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ZESTAFONI

Debut perfect pentru Tatu. Brazilianul a adus victoria Stelei cu Zestafoni, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 21:48

Ronny Levy şi-a început cu dreptrul mandatul pe banca Stelei, în amicalul cu Zestafoni, campioana Georgiei din ultimul sezon. Roş-albaştrii s-au impus la limită, scor 1-0. 

Steliştii au început bine partida şi s-au aruncat în atac încă din debut. În primele 15 minute, elevii lui Levy au ratat cîteva ocazii foarte bune prin Bilaşco şi Martinovici, nimerind de două ori bara porţii georgiene. Adversarii roş-albaştrilor au echilibrat uşor-uşor jocul, dar fără să-şi creeze situaţii clare de gol. Singura reuşită a primei reprize a fost marcată de brazilianul Tatu, aflat la primul meci în tricoul Stelei. Acesta a marcat în minutul 41, după o pasă foarte bună a lui Nicoliţă, din flancul drept.

Partea secundă a fost ceva mai disputată, dar ocaziile de poartă au lipsit cu desăvîrşire. Deşi l-au avut în teren şi pe Mihai Costea, roş-albaştrii s-au apropiat greu de poarta georgienilor. Cel mai interesant moment al reprizei secunde a fost înlocuirea lui Calamaz cu Geraldo, însă portughezul s-a prăbuşit pe gazon imediat după ce a intrat în joc, iar Galamaz a fost nevoit să se întoarcă de la vestiare. Mihai Costea a înscris la ultima fază a meciului, dar golul său a fost anulat eronat, pe motiv de offside.

Tehnicianul israelian i-a văzut astăzi la treabă pentru prima oară pe Tatu, Dorinel Popa şi Rusescu, jucători transferaţi în această vară de Gigi Becali. De asemenea, Mihai Costea a început pe banca de rezerve şi a intrat în partea a doua, titular fiind preferat Bilaşco. 

Răduţ, Gabi Matei şi Brandan au avut probleme medicale recent şi nu au fost folosiţi. Iar Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici şi Tănase au sosit abia azi în Austria, după vacanţa prelungită provocată de participarea la turneul "naţionalei" din America de Sud.

Iată echipa de start a Stelei pentru amicalul cu Zestafoni: Stanca - Martinovici, Galamaz, Iliev, Lupu - D. Popa, Bicfalvi - Nicoliţă, Rusescu, Tatu - Bilaşco.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
freesteaua
freesteaua  •  26 Iunie 2011, 12:44

am fost ieri in bad gastein si pot sa spun ca tatu cu rusescu sunt in forma mare

steaua.gsp
steaua.gsp  •  26 Iunie 2011, 06:40

baietii de sub pod care merg in focarul de infectii din julesti sa urmareasca colóratii lor, din campionatul asta vor avea confort sporit, sefii lor au montat sarma ghimpata in tot stadionul sa stea pasarile mai confortabil

2dorr
2dorr  •  25 Iunie 2011, 04:12

ba da ;suedezii; astia tuciurii intrec orice limita a prostiei si penibilului

Vezi toate comentariile (31)
Comentează