FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DE LA 21:45, ÎN DIRECT LA DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

DECISIV » Un eşec în Derby de România i-ar distruge Stelei şi sezonul viitor!

Steliştii ar avea mult de suferit dacă vor pierde diseară
Steliştii ar avea mult de suferit dacă vor pierde diseară

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 22:56

O înfrîngere în Derby de România ar fi o adevărată dramă pentru Steaua. Dacă va călca greşit şi în ultima etapă la CFR Cluj, echipa lui Stoichiţă ar putea încheia sezonul pe locul 5 şi ar complica serios sezonul viitor

Steliştii nu au voie să piardă în derby-ul cu Dinamo pentru a nu compromite startul în noul sezon din vară. Meciuri pierdute cu Dinamo şi cu CFR Cluj ar arunca echipa din Ghencea într-o situaţie dramatică, locul 5 şi un program complicat pentru noua stagiune.

Program infernal din vară

Roş-albaştrii ar începe stagiunea următoare cu un joc pe 19 iulie, cînd e programată manşa întîi din turul al doilea preliminar al Europa League. Asta e faza în care ar intra Steaua dacă ar termina pe 5.

Practic, sezonul ar începe cu o lună şi cîteva zile mai devreme decît dacă echipa ar prinde ultimul loc al podiumului. De pe 3, se poate ajunge direct în play-off-ul Europa League, cu prima manşă de disputat pe 23 august.

Stoichiţă ar fi sacrificat

Un astfel de scenariu ar însemna modificări şi pe banca tehnică a Stelei. Mihai Stoichiţă ar fi sigur îndepărtat, iar favorit să-i ia locul este Laurenţiu Reghecampf. O altă variantă este şi Petre Grigoraş, al cărui stil de joc ofensiv e pe placul conducătorilor din Ghencea.

Cele mai tari cote pentru Derby de România sînt semnalizate pe PARIORI.RO! VEZI CUM POŢI PARIA DE PE MOBIL!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alan_ritzi
alan_ritzi  •  17 Mai 2012, 21:59

Mai bine denumiti aceasta fituica GS, adica gazeta stelei, acum daca doriti sa pastrati si P-ul din coada ar putea fi gazeta stelei si a popoului. Vai trebuie neaparat sa cistige steaua ca sa nu se distruga si sezonul urmator... si sa se piarda in aer valizele lui becali...

nickcs
nickcs  •  17 Mai 2012, 21:47
Postat de manixu pe 17 Mai 2012, 20:34

Echipa de pe locul 3 se duce in turul 3 preliminar.Castigatoarea cupei se duce in playoff. Doar daca castigatoarea cupei termina pe loc de Champions League se duce echipa de pe locul 3 in playoff iar finalista cupei incepe cel mai devreme (turul 2 preliminar)

Si eu cand o sa castig la Loto...?Comentariul tău...

idiot1986forever
idiot1986forever  •  17 Mai 2012, 21:35

Asa sa dea Dumnezeu! Sa nu mai auzim de Steaua Ciobanului decat la cursurile de astronomie!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează