LIGA 1    •   

COMISIA DE DISCIPLINĂ

DECIZII. Martinovici şi Stanca iertaţi de suspendări. Petrolul 6 meciuri fără spectatori, amendă şi 0-3 la masa verde. Sipovici găsit nevinovat

 
02 Noiembrie 2011 15:36
 

Martinovici, Stanca şi Sipovici au scăpat de orice sancţiune din partea Comisiei de Disciplină

UPDATE 20:45 Comisia de Disciplină a anunţat deciziile:

- Clubul Petrolul va fi penalizat cu organizarea a 6 meciuri fără spectatori şi o amendă de 60.000 de lei. De asemenea, Petrolul va pierde meciul cu Steaua cu 0-3. Stanca şi Martinovici au fost iertaţi şi nu au fost suspendaţi. De asemenea, Sipovici nu a primit nici o pedeapsă

Vezi VIDEO mai jos cu anunţarea deciziilor

UPDATE 20:35 Şedinţa Comisiei de Disciplină s-a încheiat. În cîteva momente se va anunţa verdictul în cazul evenimentelor de la meciul Petrolul - Steaua.

UPDATE 20:25 Valeriu Argăseală a ieşit din şedinţa Comisiei de Disciplină şi a spus că speră ca fotbaliştii Stelei să nu fie sancţionaţi, "în baza articolului 57-4, care spune că un jucător care sare în apărarea unui coleg poate fi iertat de Comisie, chiar dacă a fost sancţionat cu cartonaş roşu de arbitru. Centralul chiar a trecut asta în raport, că Martinovici şi Stanca au sărit să-l apere pe Galamaz".

UPDATE 18:55 În acest moment se judecă în şedinţa Comisiei de Disciplină evenimentele de la meciul Petrolul - Steaua.

UPDATE 18:30 Cazul evenimentelor de la Ploieşti, de la meciul dintre Petrolul şi Steaua nu a intrat încă pe rolul şedinţei Comisiei de Disciplină.

UPDATE 16:55 La Comisia de Disciplină a ajuns şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. Sipovici e optimis în privinţa verdictului: "Sînt OK. Nu am făcut nimic".

UPDATE 16:45 Sipovici a ajuns primul la Comisia de Disciplină, însoţit de avocatul său. Steliştii nu au sosit şi nici nu vor ajunge, fiind reprezentaţi de avocaţii lor.

Vezi mai jos foto cu venirea celor care vor participa la şedinţa Comisiei de Disciplină

Stanca şi Martinovici vor fi judecaţi azi, în şedinţa care va începe la ora 17:00, pentru lovirea celui care a intrat pe teren la meciul cu Petrolul şi l-a făcut KO pe Galamaz.

Roş-albaştrii insistă că fotbaliştii nu trebuie suspendaţi, dar oamenii importanţi din LPF s-au pronunţat deja: "N-au cum să scape din moment ce au luat roşu!"

Comisia de Disciplină e formată din 4 persoane: Ion Sburlea, Mircea Medieşeanu şi Constantin Coblişan (membri), plus vicepreşedintele Florin Gătejan.

Acesta din urmă deja s-a pronunţat, într-un interviu din Gazeta de azi: "Sîrbu' a avut sînge în instalaţie, dacă nu intervenea, îi bătea golanul ăla pe toţi pe teren, măr îi făcea! A fost vorba de autoapărare, dar orice jucător care primeşte cartonaş roşu, indiferent că îl merită sau nu, trebuie suspendat, asta e clar! La fel am procedat şi după Steaua - Rapid. Am văzut clar cum Coman îi dă cu crampoanele în burtă lui Prepeliţă, cum Rui Duarte îi trage un pumn lui Tănase, dar dacă arbitrul nu i-a eliminat..."


Cum se va apăra Steaua? Iată cele 4 lucruri pe care vor insista reprezentanţii roş-albaştrilor în faţa Comisiei de Disciplină:

1. Articolul 57, punctul 4, spune că "orice persoană care a încercat să prevină incidentele, să-i apere pe alţii sau să-i despartă pe cei implicaţi în încăierare nu va fi sancţionată"

2. Agresorul lui Galamaz a declarat ieri, în faţa judecătorilor, că după ce l-a pocnit pe fundaş a continuat să alerge spre grupul de jucători stelişti pentru că voia să-l lovească pe Mihai Costea, cel ce se pregătea să execute penaltyul.

3. Martinovici şi Stanca au reacţionat pentru că nici un steward sau om de ordine n-a intervenit imediat pentru a-l opri pe agresor, deci pericolul ca el să lovească alţi fotbalişti era iminent.

4. În raportul de arbitraj, "centralul" Robert Dumitru a notat că steliştii "au lovit cu piciorul un spectator intrat pe terenul de joc, dar au intervenit pentru a-şi apăra coechipierul care fusese deja lovit".

65% din cei 25.000 de fani care au au votat în sondajul gsp.ro spun că Stanca şi Martinovici n-ar trebui suspendaţi

 

 
Comentarii (253)
wollt_r  (5717 comentarii)
Postat de longa.v pe 03 Noiembrie 2011, 01:04
petrolul trebuie sa contesztese .ptr. jucatorul nu are voie sa dea in un invazor .chiar daca loveste .siau facut legea lor.jos mitica-sandu,si toata mafia ft ll romanesc .
:))))))))))))))))))))
hahahahahha
si ne miram ca o ducem asa prost in Romania :))))
pune mana pe ABCdar
03 Noiembrie 2011, 03:16   •   Comenteaza
wollt_r  (5717 comentarii)
Postat de longa.v pe 03 Noiembrie 2011, 01:17
sunteti niste hotiii jucatori trebuie pedepsitiii pt ca ei au dat in iel .
. "iel" ???!!!!!!???!!! :))))))))))))))
Fan Petrolu ?
03 Noiembrie 2011, 03:11   •   Comenteaza
saviola2_8  (24539 comentarii)
Postat de chelu006 pe 03 Noiembrie 2011, 01:08
Cand l-am vazut pe tatarusanu pe jos cu torta la 10 metri de el, parca l-am vazut pe Lovin pe Giulesti. Cum sa mai continuie meciul? Lua steaua bataie si era si cu 2 suspendati din lotul extrem de subtire. Toata treaba era cu bataie lunga. Nu se pierdeau 3 puncte si 2 jucatori, se destabiliza lotul. Era groasa. Cred ca au sunat telefoanele ca dracii in alea 10 minute pana s-a luat decizia suspendarii. Arbitrul ce sa faca saracul? Cu toata presa si toti becalii in cap. Era unica decizie pe care o putea lua ca sa se salveze marea echipa. Cica s-a retras sa evalueze situatia. Ca si cum ar fi putut lua si alta decizie.
tatarusanu avea o urma de arsura pe spate, era rosu, e drept petarda a fost la cativa metri de el n`o mai lungiti dreaq ca n`a fost la 20 de metri petarda a cauz la maxim 7 8 metri de el ca doar era in careul de 16 metri si toretele alea daca ai vazut vreounu in viata ta ard o vreme apoi se dezintegreaza mai ales cand arunci cu ea , pe el l`a lovit niste fragmente de petarda , omu era ars s`a vazut clar la tv si voi tot veniti cu insinuari d`astea? adica portarul stia dinainte ca o sa arunce unu cu aia si s`a ranit singur pana la meci ? Doamne Sfinte! sunteti bolnavi .Si daca nu opresti meciul cand unu ii da`n tamplu cu fieru la jucator cand naiba il opresti?Prea mult otv dauneaza crapidisti
03 Noiembrie 2011, 01:54   •   Comenteaza
longa.v  (17 comentarii)
sunteti niste hotiii jucatori trebuie pedepsitiii pt ca ei au dat in iel .
03 Noiembrie 2011, 01:17   •   Comenteaza
chelu006  (20 comentarii)
Cand l-am vazut pe tatarusanu pe jos cu torta la 10 metri de el, parca l-am vazut pe Lovin pe Giulesti. Cum sa mai continuie meciul? Lua steaua bataie si era si cu 2 suspendati din lotul extrem de subtire. Toata treaba era cu bataie lunga. Nu se pierdeau 3 puncte si 2 jucatori, se destabiliza lotul. Era groasa. Cred ca au sunat telefoanele ca dracii in alea 10 minute pana s-a luat decizia suspendarii. Arbitrul ce sa faca saracul? Cu toata presa si toti becalii in cap. Era unica decizie pe care o putea lua ca sa se salveze marea echipa. Cica s-a retras sa evalueze situatia. Ca si cum ar fi putut lua si alta decizie.
03 Noiembrie 2011, 01:08   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Vila in Corbeanca Vila in Corbeanca
121.500 EU
Corbeanca , SC: 188 mp
Suprafata utila: 142 mp
4 camere

Alte Oferte

Un serviciu oferit de
SEMIREMORCA FRIGORIFICA PACTON USA DUBLA SPATE
Vand SEMIREMORCA, caroseria: FURGON FRIGORIFICA, cu usa dubla spate Marca: PACTON Anul de fabricatie: 1999 Masa totala max. autorizata: 39 000 Numarul axelor: 3 Fara tractiune Culoare: ...
Timis/Timisoara - pret 7.500,00 EUR
CAZARE+TRANSPORT MILA 23 DELTA DUNARII
Ofer toate conditiile pentru o partida de pescuit de neuitat in delta dunarii Mila23 (cazare, transport Tulcea-Mila23, barci de pescuit black sea cu motoare de 15cp 4t, barcagii) Va astept in 2012 ...
Tulcea/Mila 23 - pret 100,00 RON
laptop Toshiba Satellite i3, 4Gb, 500Gb, Led hd, sigilat, win8,
NOU SIGILAT, NU OPEN BOX SAU RESIGILAT CORE I3 2312M 4096MB RAM 1333MHZ 500GB HDD SATA TRUBRIGHT HD LED DVD MULTIDRIVE W-LAN WEB CAM WINDOWS 8 PREINSTALAT
Arges/Pitesti - pret 1.599,00 RON
Apartament de lux 200mp
Bucuresti biserica sf. Stefan vand apartament de lux de 200mp cu toate utilitatile, 2 locuri de parcare, instalatie de aer conditionat, lift si posibilitatea cumparatorului de a finisa.Avans ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 288.000,00 EUR
Particular ichiriez apartament nou renovat de 50 mp
Particular, inchiriez apartament 2 nemobilat, de 50 mp, nou renovat, spatios si luminos. Apartamentul are toate dotarile: geamuri termopane, gresie, parchet, usi interioare din lemn, aer conditionat ...
Alba/Constanta - pret 150,00 EUR
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V