FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Deciziile lui Crăciunescu nasc întîmplări hazlii » Unul pe foaie, altul pe teren :)

Nicolae Onicaş (stînga) şi Aurel Oniţă (dreapta)
Nicolae Onicaş (stînga) şi Aurel Oniţă (dreapta)

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 martie 2012 22:11

Documentele oficiale îl dădeau ca unul dintre tuşieri pe Nicolae Onicaş, în timp ce pe gazon a apărut Aurel Oniţa din Constanţa.

Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, a decis ca numele arbitrilor delegaţi la meciurile din Liga întîi să nu mai fie publice. Pe site-ul oficial al arbitrilor, www.frf-cca.ro, la rubrica unde cu o zi înaintea jocului apăreau numele celor patru arbitri acum este un loc gol.

Cum era de aşteptat, ieri seară, la Mioveni, a apărut prima situaţie ciudată şi hazlie. Pe foaia oficială de joc, organizatorii au scris în dreptul arbitrilor: Robert Dumitru din Braşov, Valentin Avram din Bucureşti şi Nicolae Onicaş. Surpriză însă! Doar primii doi au ieşit pe teren! Al treilea era cu totul altul: Aurel Oniţa din Bucureşti.

Chiar şi crainicul stadionului a anunţat, înaintea partidei, la staţie că unul dintre tuşieri va fi Nicolae Onicaş, cînd de fapt pe teren a fost Aurel Oniţa! De altfel, Nicolae Onicaş s-a retras din arbitraj cu mai mult de un an în urmă!

"E o situaţie ciudată că nu mai sînt anunţaţi arbitrii. L-am întrebat pe Tică Dănilescu cum ştim cine ne arbitrează şi el a spus că-i legitimează. Păi, dacă vin mai mulţi, cum ştim pe cine lăsăm pe teren?" (Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
altmoldorin
altmoldorin  •  05 Martie 2012, 11:08
Postat de altmoldorin pe 05 Martie 2012, 11:07

vorbiti de Nicolae Onicas si puneti poza cu Ioan Onicas, persoana care s-a retras din arbitraj anul trecut; iar daca nu ma credeti ca s-a retras, cititi articolul scris in GSP anul trecut

://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ioan-onicas-isi-incheie-cariera-in-arbitraj-pune-fanionul-in-cui-241032.html

altmoldorin
altmoldorin  •  05 Martie 2012, 11:07

vorbiti de Nicolae Onicas si puneti poza cu Ioan Onicas, persoana care s-a retras din arbitraj anul trecut; iar daca nu ma credeti ca s-a retras, cititi articolul scris in GSP anul trecut

joze_maurinio
joze_maurinio  •  05 Martie 2012, 10:00

Are dreptate Borcea. Daca vin mai multi arbitrii cum naiba stii cui dai plicurile cu cascavalul. Bai, ce oameni. Of, unde o fi onoarea intre hoti? Lasa Borcica ca faci si tu ce face cefereul. Ii cumperi pe toti de la inceputul campionatului si nu mai ai surprize, sa nu faci infarct inainte de meci ca nu stii cum e cu arbitrul. Fotbalul romanesc este un fotbal curat plin de pete negre.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează