FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Declaraţie-surpriză de pe banca tehnică a Timişoarei » Uhrin nu abandonează!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 21:31

Chiar dacă mai mulţi jucători se grăbesc să părăsească Poli după scandalul licenţei, cehul a mărturisit că ar accepta să rămînă şi în liga secundă

Dacă Magera, Curtean şi Sepsi se grăbesc să fugă de pe Bega, iar Alexa a semnat deja cu Rapid, Dusan Uhrin jr. nu este pregătit să abandoneze echipa. Tehnicianul ceh are speranţe în continuare că Poli va evolua în Liga 1 şi în Europa, dar este pregătit şi pentru cel mai negru scenariu. "Deocamdată este devreme să vorbim despre asemenea lucruri, dar recunosc că aş rămîne şi în cazul în care echipa va fi retrogradată. Îmi doresc foarte mult să continuăm în prima divizie pentru a ne lupta din nou la titlu!", a explicat Uhrin.

Antrenorul de 43 de ani a explicat ce condiţii ar pune dacă echipa va fi trimisă în "B" după decizia din 20 iunie. "Pentru ca eu să rămîn şi în ligile inferioare, trebuie să existe nişte reguli clare. Ar trebui să ne propunem imediat promovarea şi să păstrăm mai mulţi jucători care să ne şi permită obiectivul. Nu ştiu deocamdată care va fi planul conducerii dacă echipa nu va rămîne în prima ligă", a explicat antrenorul bănăţenilor.


250 de mii de euro pe sezon cîştigă Uhrin la Timişoara, salariu care ar putea fi redus drastic în liga secundă


"Cînd am plecat din România, jucătorii nu primiseră salariul de aproape trei luni. Cred că patronatul aştepta să încaseze drepturile de televizare pentru a rezolva problema. Pentru mine a fost un lucru cu care m-am obişnuit din primul mandat"
Dusan Uhrin jr, antrenor Poli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
anti_emigranti
anti_emigranti  •  08 Iunie 2011, 21:14

Felicitari Dusan, chiar si numai pentru aceasta declaratie.

alinescu13
alinescu13  •  06 Iunie 2011, 21:06
Postat de catalinozaurusrex pe 06 Iunie 2011, 09:33

Dar cine e Poli Timisoara? Joaca cumva in Liga 1? Hmmm, nu stiam...

Iara ai trecut pe etno_botanice?ce nu mergi si comentezi in alta parte,unde este branza si mult cas,,,,,,s-au pe la echipa aia mediocra din groapa de gu_noi a tarii . FORZZA VIOLA !!!!!!!!!!!!

alinescu13
alinescu13  •  06 Iunie 2011, 21:03

RESPECT DUSAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează