FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEUA, LUNI, 20:30, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Declaraţiile lui Becali i-au enervat pe dinamovişti: "Ne-aţi înrăit, o să vă batem!"

Grigore este supermotivat să învingă Steaua în derby!
Grigore este supermotivat să învingă Steaua în derby!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 22:19

Dragoş Grigore spune că jucătorii sînt supermotivaţi să învingă Steaua, după ce patronul rivalilor a declarat: "Vom spulbera Dinamo, nu ne poate pune probleme!"

Cu doar o zi înainte de marele meci, Dinamo - Steaua, sîngele începe să fiarbă în venele jucătorilor celor două echipe. Protagoniştii sînt energizaţi şi de declaraţiile patronilor. Dacă dinamovistul Cristi Borcea a mizat pe un 3-1 pentru că: "Sîntem mai buni, sîntem lideri şi sîntem Dinamo!", Gigi Becali a oferit declaraţii spumoase la adresa rivalilor chiar dacă Steaua se află la 11 puncte în urma "cîinilor". "Steaua o va spulbera pe Dinamo, veţi vedea. Păi, ce, ei sînt Shalke ca să ne pună nouă probleme?!", a zis Gigi.

Ieri, elevii lui Liviu Ciobotariu au zîmbit ironic la optimismul debordant arătat de rivali.

"Ne supermotivează aceste declaraţii. Ne-au înrăit în adevăratul sens al cuvîntului şi ne dorim foarte mult să-i batem, să demonstrăm că sîntem mai buni, că sîntem lideri. Nu contează locul în clasament la asemenea derby-uri, meciurile astea sînt decise de dăruire, motivaţie şi execuţii. Sperăm să fim noi cei mai inspiraţi", a declarat Dragoş Grigore. "Steaua este o echipă periculoasă, are jucători valoroşi chiar dacă în acest sezon nu a obţinut rezultate prea bune. Nu cred că meciul va fi decis de un jucător, ci de echipa mai determinată, mai unită, iar noi cred că avem prima şansă", a spus şi Laurenţiu Rus.

"Nu aşteptăm cadouri de Moş Nicolae, vrem să ne facem noi unul printr-o victorie cu Steaua. Cred că ăsta ar fi cel mai preţios lucru pentru fani şi conducători" (Dragoş Grigore, fundaş Dinamo)

"Nu ne motivăm cu filmuleţe sau chestii de genul acesta. Declaraţiile rivalilor şi faptul că întîlnim Steaua e de ajuns să fim determinaţi pentru a mai lua încă trei puncte" (Laurenţiu Rus, mijlocaş Dinamo)

4 pase decisive şi un gol a reuşit Laurenţiu Rus în cele 14 partide jucate pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1. La capitolul assist-uri, Rus e pe locul doi, după Cătălin Munteanu (9)

5.000 de euro este salariul lunar al lui Dragoş Grigore la Dinamo, unul dintre cele mai mici din lot

Doar spartanii lipsesc

Pînă aseară, se vînduseră toate biletele pentru Derby de România, de mîine, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DigiSport, mai puţin 300 de tichete de la peluza "Cătălin Hîldan". "Să vină şi cei 300 de spartani la meci!", s-au amuzat "cîinii", care sînt fericiţi că derby-ul se va disputa cu casa închisă. "Sîntem fericiţi că vin suporterii să ne susţină, de multă vreme aşteptam să jucăm cu stadionul plin", a zis Dragoş Grigore.

"Bălgrădean, du-te la Fulham!"
Monitorizat de Fulham, care doreşte să-l aducă în Premier League din vară, Cristi Bălgrădean este încurajat de colegi să plece dacă va primi o ofertă. "Mă bucur pentru Bălgrădean, merită un transfer în străinătate pentru că e cel mai bun portar din România. Dacă va pleca el, nu e problemă, vin alţii din spate, în România există foarte mulţi fotbalişti de valoare", a spus Laurenţiu Rus.

500 de jandarmi şi 200 de poliţişti la meci
Peste 200 de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei şi peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea şi disciplina înăuntrul şi în afara stadionului din Ştefan cel Mare. Cei 676 de fani stelişti vor fi păziţi în permanenţă, iar forţele de ordine au anunţat că vor efectua un control corporal exigent pentru a evita orice incident. Cu cîteva ore înainte de startul partidei, jandarmii vor verifica întreg stadionul pentru a depista eventuale materiale pirotehnice ascunse în arenă!

Moţi: "De ziua mea vreau să bat Steaua!"
Cosmin Moţi a împlinit ieri 27 de ani, dar a amînat să-i cinstească pe colegi pînă după meciul cu Steaua. "Nu mă gîndesc decît la o victorie în derby-ul cu Steaua! Ar fi cel mai frumos cadou pentru ziua mea de naştere. Tuturor dinamoviştilor le mulţumesc pentru mesajele de felicitare şi de susţinere. Sper ca la finalul meciului să ne bucurăm împreună de încă un succes în faţa rivalilor", a spus Moţi pentru site-ul oficial al clubului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
ionut.07
ionut.07  •  04 Decembrie 2011, 22:45

*Chiar ca sunteti facuti la betie.

ionut.07
ionut.07  •  04 Decembrie 2011, 22:41
Postat de wollt_r pe 04 Decembrie 2011, 15:14

mai copilas ... vezi de mingea ta nu te-am injutat (daca da... unde ?) _______________ hai ca ma plictisesti . PA LA REVEDERE O ZI BUNA .....................

Pustiule, tu vrei acum sa-mi raspunzi pentru ce ti-am scris la articolul cu Rusesc.Stim ca voi suporterii stelisti sunteti nu depasiti media de 17-18 ani. Stiu ca esti acelasi suporter al oilor cu "stai jos nota.." si ca ai mai multe usere, dar esti atat de prost incat atunci cand schimbi userele nu schimbi si expresiile. Ceea ce ti-am scris si eu si colegul meu de sustine a lui Dinamo la articolul legat de Rusescu, ramane valabi.Daca noi avem nota X, tu esti "corijent" sau repetent ca nici macar sa minti nu stii. Sustine Steaua ca o faci mai bine si lasa deruta. Hai du-te tare si lasa-ne.Decat sa-ti faci alte usere, mai bine ti-ai face temele pentru scoala. Chiar ca sunt

wollt_r
wollt_r  •  04 Decembrie 2011, 15:28
Postat de ionut.07 pe 04 Decembrie 2011, 15:24

Amice, ti-am inteles ideea.Se vede care din noi 2 este copilas. Fii bun si nu mai posta comment-uri la adresa mea.Nu stiu care dintre noi devine plictisitor. Gaseste-ti alta ocupatie.Nu mai tine mortis sa-mi scrii, pentru ca nu doresc ca intru in dialog cu tine.Ok am prins ideea. Gata. Acum n-o sa-mi raspunzi la toate articolele din ziar. Gata, ajunge.Ai spus tot ce-ai avut de zis, fii multumit.Daca eu imi vad de minge, tu ar trebui sa-ti vezi de altceva.In fine.Am inteles cu totii ce vrei sa zici.La revedere.O zi buna!

:))))) pffffffffff ii greu cu miticii nu intelegi ce inseamna? PA LA REVEDERE

Vezi toate comentariile (34)
Comentează