FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-1

Delegat la 3 meciuri în 6 zile, Balaj a fost jignit şi s-a supărat: "Să analizeze Crăciunescu!”

Balaj a recunoscut și că ar fi trebuit să-l elimine pe Mureșan în urma loviturii pe care acesta i-a aplicat-o lui Tănase,
Balaj a recunoscut și că ar fi trebuit să-l elimine pe Mureșan în urma loviturii pe care acesta i-a aplicat-o lui Tănase, "dar i-am văzut ochiul umflat abia după ce el a revenit pe teren"

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 20:08

”Centralul” din Baia Mare a condus partida Steaua-CFR accidentat la gambă, a greşit şi a ajuns să fie acuzat dur de către Becali. Şeful CCA anunţă că va comenta abia azi deciziile lui Balaj şi declaraţiile patronului roş-albaştrilor.

Cristi Balaj a terminat prost o săptămînă în care a condus trei meciuri, dintre care în două a comis greşeli importante. Gigi Becali l-a acuzat violent sîmbătă seară, "e un nenorocit care fură şi nu-l voi ierta niciodată!", şi arbitrul a comentat numai după meci, cînd încă nu văzuse înregistrarea fazelor. Ieri a evitat să mai analizeze deciziile pe care le-a luat pe Naţional Arena şi l-a invitat pe preşedintele CCA să reacţioneze: "Să analizeze Crăciunescu fazele, că eu nu m-am uitat încă pe înregistrări!". Supărarea lui Balaj vine după şase zile cu probleme pentru el.

Luni seara a arbitrat Dinamo - Steaua, derby-ul înaintea căruia a surprins spunînd: "Sînt trimis carne de tun la acest meci!". La două zile distanţă, a fost delegat în Cupa României, la Rapid-Pandurii (2-0), un joc în care a greşit, neeliminîndu-l pe Deac în debut şi nedictînd penalty pentru gazde. Iar sîmbătă a fost trimis pentru a doua etapă consecutiv la cea mai tare întîlnire din weekend.

A fost rănit de un jucător!
A comis o eroare importantă şi la Steaua-CFR (1-1), fiindcă l-a iertat de eliminare în două rînduri pe Gabi Mureşan, care avea deja un "galben". Nu i l-a dat pe al doilea nici înaintea pauzei, pentru faulturi repetate ale mijlocaşului, nici în minutul 65, cînd ardeleanul i-a aplicat lui Tănase un cot cu care i-a umflat un ochi. L-a dat afară pe Mureşan abia în minutul 85, şi în aceeaşi fază l-a mai eliminat şi pe Weldon. Brazilianul a luat "roşu" direct după ce a protestat şi l-a călcat intenţionat pe picior pe Balaj, care s-a ales cu o rană. Arbitrul avea deja probleme medicale, fiindcă începuse partida cu dureri la gambă.

"Nu pot să comentez deocamdată ce s-a petrecut la Steaua- CFR Cluj, fiindcă nu analizez arbitrajul fără să am raportul meciului. Luni seară voi face aprecieri despre această partidă" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA)

Ce a spus Becali despre Balaj:
"E un nenorocit, o zdreanţă! Ştiam că e capabil să fure cu talent, dar de data asta n-a mai putut s-o facă aşa, şi-a dat arama pe faţă!"

"E o hahaleră care a călcat în picioare spiritul românesc, lăsîndu-i pe tinerii Stelei să fie călăriţi de unguri!"

"Ce a făcut el a fost o uneltire satanică! Luaţi-i arborele genealogic, să vedeţi că are rădăcini ungureşti! Face parte din serviciile secrete maghiare"

"Cadu îl mîngîia pe Balaj pe teren! Să-l ia acasă dacă-l iubeşte! Pachetele cu sutele de mii de euro de la CFR sînt cea mai mare hibă a lui Balaj!"

I-a jurat lui Mache!
Balaj a intervenit la GSP TV la puţin timp după sfîrşitul jocului, cînd Gigi terminase deja tirul acuzelor la adresa lui, şi a făcut o dezvăluire incredibilă: "În vestiar, am jurat cu mîna pe Biblie de faţă cu Mache, omul lui Becali! Am jurat că n-am nici o legătură cu CFR şi n-am luat în viaţa mea bani ca să ajut această echipă!".

"CFR dă banii înaintea campionatului!"
Becali l-a acuzat pe Balaj, dar şi clubul din Gruia: "Ei sînt singurii care au blaturi cu arbitrii! DNA nu mai are ce să le mai facă, fiindcă dau banii cu două luni înaintea campionatului, probabil 300.000 sau 500.000 de euro, şi nu mai pot fi prinşi!".

21 de meciuri ale lui CFR din Liga 1 au fost conduse de Balaj. Ardelenii au 8 victorii, 8 egaluri şi 5 înfrîngeri

39 de partide ale Stelei a arbitrat Balaj: 15 succese roş-albastre, 19 remize şi 5 înfrîngeri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (136)
elsopotyi
elsopotyi  •  13 Decembrie 2011, 11:21

GIGIGI E UN CIOBAN FARA EDUCATIE.DACA ERA CORECT TACEA.MURESAN A LOVIT DATORITA INALTIMI CU TANASE, CA AMANDOI SE RIDICAU CU BRATE.DE CE NU COMENTATI FAZA CU BACILA IN CARE GARDOS DE LA -STEUA- LUI GIGI A RUPT PICIORUL LUI BACILA CARE NU VA FI FOTBALIST NICIODATA.CRED CA VANATAIA LUI TANASE TRECE ,PICIORUL LUI BACILA NICIODATA.ASTA CA EXENPLU PENTRU GAZETA, COMENTATORI PRO BECALI.DUPA CE A FOST NENOROCIT BACILA, DUPA CE ALT FOTBALIST DE LACATUS, ATACATI PE CFR.ASTA E NESIMTIRE CURATA.

poye
poye  •  12 Decembrie 2011, 17:59

dragi jurnalisti, acest articol nu se incadreaza in articolele sportive, daca analizezi obiectiv un joc, atunci nu te legi numai de o echipa, mentionati in mod negativ numai cfreul, fazele dubioase contra cfreului banuiesc ca nici nu ati vazut, nici nu ma mir daca nu ati vazut corect cartonasele, poate ati vazut trei galbene la Cadu, intreadevar muresan trebuia eliminat, trebuia eliminat si Geraldo, intrare foarte dura la Peralta, si va rog explicatimi de ce a fost eliminat Weldon. dragi ziaristi daca practicati un jurnalism murdar, nu o sa fiti apreciati niciodata, daca acest jurnalism pe care le practicati, vine din amatorism sau nestiinta, atunci sunteti iertati, poate reflecta ti la pos

mihai7676
mihai7676  •  12 Decembrie 2011, 15:00
Postat de mich pe 12 Decembrie 2011, 13:14

Cât de rău intenționați și îndoctrinați anti-CFR mai pot fi unii (despre presă nici n-are rost să mai povestim) încât să nu zică nimic că prima fază de eliminare CLARĂ (nu ca cea cu Mureșan) a fost la Geraldo, la scorul de 1-0 pentru CFR !!!

hai ca esti penibil.....pai daca folosim logica ta, Muresan trebuia trimis la cabine din minutul 20 vad ca tot o dai pe arbitraj, dar te intreb si eu ceva: nu iti pui un semn de intrebare cand CFR-ul se comporta ca o echipa mica? practic v-am dat cu terenul in cap, asa slabi cum suntem noi(vezi declaratie Cadu...)....hmm, pai inseamna ca voi nu existati...

Vezi toate comentariile (136)
Comentează