FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Demis în urmă cu 3 luni, Mulţescu le ţine în continuare pumnii "cîinilor": "Nu le port pică, sper să prindă Europa!"

Articol de - Publicat duminica, 22 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 decembrie 2013 19:44

Fostul tehnician al roş-albilor, Gigi Mulţescu, e mulţumit că Dinamo s-a reglat după plecarea sa din Ştefan cel Mare şi speră ca roş-albii să mai urce în clasament


- Domnule Mulţescu, cum vi se pare Dinamo din timpul prezent?
- Cred că echipa a gestionat bine potenţialul avut la dispoziţie. Dinamo e în grafic. Eu mă bucur că formaţia şi-a revenit, chiar şi fără mine, eu vreau ca Dinamo să cîştige mereu, pentru că atît Mulţescu, cît şi alţi oameni sînt doar nişte etape în viaţa unui club.

- Care sînt diferenţele între perioada de acum şi cea de la începutul sezonului, cînd dumneavoastră eraţi "principal"?
- Eu am prins o perioadă plină de frămîntări. Era un "du-te, vino!" permanent la nivelul lotului, mulţi fotbalişti au intrat din mers în angrenajul echipei. Mecanismul s-a reglat după plecarea mea. Aşa e în viaţă! În iarnă, dacă vor face toţi pregătirea uniform, va fi mai bine.

- Nu vă deranjează că sînteţi folosit pe post de SMURD, aproape de fiecare dată?
- Aşa prind eu, perioade de tranziţie. Trebuie să fie şi cineva care să facă o astfel de muncă. Iar eu, pe unde am fost, am resuscitat, am salvat situaţii ce tindeau să fie dramatice. Mi-aş dori mult ca Dinamo să se califice în cupele europene, să reînceapă să cîştige trofee, m-aş simţi mîndru că am fost şi eu o piesă importantă dintr-un puzzle de succes.

- Aveţi vreun reproş faţă de cei de la Dinamo?
- Deloc. Viaţa merge înainte, o să văd ce voi face în această iarnă, cîntăresc atent mai multe oportunităţi, în rest să auzim numai de bine!

9 puncte a adus Mulţescu pentru Dinamo în acest campionat, din două victorii şi trei remize. În rest au mai fost 3 înfrîngeri în Liga 1. Echipa era pe locul 12 după 8 runde


"Munca făcută de Gigi Mulţescu a fost bună. S-a văzut că am avut o pregătire de bază făcută cum trebuie. O dată cu instalarea lui Stoican au venit şi rezultatele"
Laurenţiu Rus, fundaş Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
reddogsv
reddogsv  •  23 Decembrie 2013, 09:17
Postat de laurentiuvm pe 22 Decembrie 2013, 11:53

un antrenor mediocru care a pierdut vestiarul !

Daca pierzi vestiarul esti antrenor mediocru! Doamne apara si pazeste!

reddogsv
reddogsv  •  23 Decembrie 2013, 09:16

Intradevar Multescu a prins cea mai dificila perioada pe care o poate prinde un antrenor! De la o etapa la alta nu stiai pe cine bagi titular pentru ca etapa urmatoare auzeai ca trebuie sa plece etc.! Multescu stiind meserie nu avea rabdare ceea ce nu e cazul lui Stoican care vrea sa se afirme a beneficiat si de o conjunctura favorabila pentru ca echipa incepea deja sa se omogenizeze!

andrey.fcd
andrey.fcd  •  22 Decembrie 2013, 15:11
Postat de laurentiuvm pe 22 Decembrie 2013, 11:53

un antrenor mediocru care a pierdut vestiarul !

Ce fraier esti. Tactic vorbind Multescu este mult peste Stoican, dar Stoican este mai tanar si stie sa comunice altfel cu jucatorii. Eu cred ca si lui Multescu se datoreaza rezultatele din prezent ale echipei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează