FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - UNIREA URZICENI 1-0

Demisia lui Mihai Stoica a tăiat aripile Urziceniului » Injecţie letală

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Fundaşul Dan Matei a ucis Urziceniul la primul său joc pentru FCM Tg. Mureş.


MM a plecat şi, neplătită, o jumătate de echipă e deja cu bagajele la uşă. Seamănă cu un început de haiducie, tocmai înaintea dublei cu croaţii, dar e mai degrabă startul unei capitulări dureroase. Ieri, la Tg. Mureş, Unirea a vrut să arate că deşi e în corzi, n-a depus steagul. N-a izbutit.

Uriaşul Dan Matei i-a suflat în ultimul moment mingea de pe cap lui Frunză (11), apoi şutul lui Marinescu a fost prins de Dănălache (12). Acelaşi Frunză a ratat incredibil, minge peste, din 10 metri, singur cu portarul (14)! Urziceniul presa ca acasă, dar rata la foc automat, iar Mureşul, sufocat în apărare, căuta spaţiu pentru upercut.

Stere a tras, însă Arlauskis a parat lejer (19). "Ferma din Bărăgan" n-a ridicat asediul: ghiuleaua lui Frunză a ciobit terenul la două degete de bară (23), iar Galamaz n-a găsit aţele din 7 metri (35)! Dincolo, Stere nu l-a bătut pe Arlauskis din 10 metri, apoi D. Matei a tras din 6 metri, iar portarul Unirii a scos în corner (45).

Ardelenii înclinau terenul spre buturile lui "Arla", iar D. Matei a punctat sec, din pasa lui Fl. Dan, 1-0 (53)! Şoc total în tabăra lui Levy! Maftei şi-a lăsat echipa în 10, dar şi aşa Urziceniul a continuat să atace. Nu mai marcase însă de 4 meciuri. Dănălache prindea tot, iar mureşenii înţepau tot mai rău pe contraatac. D. Roman a ratat lovitura de graţie din 6 metri (70). A ratat uluitor şi Didi, singur pe 8 metri, cu toată poarta în faţă (84). S-a jucat pe contre pînă la final. Baricada Mureşului a rezistat, iar pentru Unirea se anunţă vremuri din ce în ce mai tulburi.


Roşu direct pentru Maftei
Spiritele s-au încins după ce FCM Tg. Mureş a marcat prin Dan Matei. Colţescu i-a arătat "roşu" direct lui Maftei, care l-a lovit fără minge pe Casquero, la o fază în careul gazdelor (57). Jucătorii au fost la un pas să să încaiere pe teren, dar Colţescu a reuşit să menţină ordinea.


- Arlauskis a sărit la Stere, după o fază banală în careul Unirii, dar Colţescu a reuşit să intre între jucători, stingînd cu două "galbene" conflictul (31).
- Portarul Dănălache a încasat o talpă în stomac de la Onofraş (35), însă a fost iertat de Colţescu, craioveanul considerînd că a fost un contact normal, de joc.
- Deşi a venit cu abia cîteva zile în urmă la Tg. Mureş, tocmai de la Urziceni, fundaşul Dan Matei a fost titular în garnitura lui Falub.
- Repriza secundă s-a jucat sub rafale de ploaie, dar "centralul" nu a fost pus în situaţia să întrerupă meciul, cum s-a întîmplat la Alba Iulia, la partida "U" Cluj - FC Vaslui.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
florinch
florinch  •  10 August 2010, 08:42

VREI SA CASTIGI 75-100$ PE SAPTAMANA LUCRAND LA CALCULATOR?TRIMITE UN E-MAIL LA CU TEXTUL "LUCRU ACASA" LA ADRESA: [email protected] SI VEI AFLA CUM.

crisdj
crisdj  •  08 August 2010, 15:56

mai astia de la gsp sunteti penibili. nu a fost nici o rafala de ploaie la tg mures cat despre intreruperea meciului asta e cireasa de pe tort

eijurian
eijurian  •  08 August 2010, 08:01

Ma intreb daca a fost cineva de la GSP la meci? Rafale de ploaie!? Au fost doar cativa picuri.Dar nu ma mir ca reporterii nu stiu acest lucru si sunt dezinformati pentru ca in momentul de fata cel mai impotant lucru pt ei este razboiul dintre Piti si Jiji,o victorie a unei nou-promovate impotriva vicecampioanei Romaniei este un eveniment de mana a doua, de mana a doua sunt de fapt si reporterii de sport de la noi din tara, nu-i intereseaa decat scandalul! Angajati-va la CANCAN sa aveti scandal!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează