FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN CANTONAMENT CU STEAUA

Democraţia netului » Lăcătuş îşi lasă jucătorii pe facebook şi messenger în cantonament

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Ca să uite de dificultatea antrenamentelor, steliştii au voie să stea pe messenger şi pe facebook cît vor.

Fotbaliştii Stelei schimbă regimul la cîteva luni distanţă. Astă-vară au fost cu Piţurcă în Austria şi nu mişca nici unul. Nici în hotel, nici pe terenul de antrenament. Îşi luaseră laptopuri cu ei, obişnuiţi să piardă timpul liber comunicînd cu prietenii sau cu familia pe Internet sau citind ziare. Programul de net li se încheia însă în mod clar la ora 23:00, cînd Piţi cerea ca toate calculatoarele să fie închise într-o cameră a hotelului. Echipa îşi recupera computerele abia a doua zi.

De data asta, cu Lăcătuş şef, regulile s-au schimbat. Fotbaliştii îşi păstrează laptopurile tot timpul şi au voie să le folosească oricînd vor. Antrenorul mizează că astfel îi responsabilizează, punîndu-i să decidă ei să nu renunţe la timpul de odihnă în favoarea calculatorului. Dar Lăcă mai are un atu, un motiv pentru care să nu le pună cheie pe tastaturi: programul încărcat, cu cîte două antrenamente pe zi, îi epuizează şi e puţin probabil ca vreunul să reziste pe messenger sau pe facebook după miezul nopţii.

Şi conducătorii stau pe net
Narcis Răducan e unul dintre roş-albaştrii cei mai activi pe facebook. Directorul sportiv a postat şi poze din Antalya şi le răspunde des suporterilor pe care îi are în lista de prieteni. El nu e singurul şef internaut. Managerul general Mihai Stoica are şi el cont în reţeaua de socializare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează