FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN BENAHAVIS, SPANIA

Depresia lui "Nilă" » Problemele cu Cruduţa şi criticile lui Becali l-au afectat pe Mihai Costea

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 17:35

Criticile patronului şi discuţiile televizate, pe care acesta le-a avut cu Daniela Crudu, l-au afectat pe Mihai Costea.

Steaua munceşte din greu în Spania, dar chiar şi exerciţiile cele mai mai solicitante sînt efectuate cu zîmbetul pe buze. Excepţia o reprezintă Mihai Costea, care e mereu îngîndurat, trist şi rareori discută cu colegii săi. Atacantul pare un fotbalist nou la Steaua, care încă nu s-a integrat în colectiv. Nici măcar Rafael Cruz nu a fost atît de stingher la cele 5 antrenamente bifate de el cu roş-albaştrii, brazilianul făcînd glume cu Tatu şi Rocha, conaţionalii săi.

A certat-o pe Crudu
Atacantul e afectat de declaraţiile pe care Gigi Becali le-a făcut la adresa lui în ultimele zile, patronul criticîndu-l atît după meciul cu Celtic, cît şi după cel cu Basel. De asemenea, lui "Nilă" nu i-a picat bine nici confruntarea televizată pe care iubita lui, Daniela Crudu, a avut-o cu Becali la Un Show Păcătos, emisiunea de la Antena 1.

Fostul craiovean a sunat-o pe aceasta şi i-a transmis să se potolească: "Nu mă interesează motivul, pur şi simplu nu mai vreau să mai discuţi despre relaţia noastră. Cu atît mai mult cu Gigi Becali. Nu înţelegi că-mi faci rău?".

12 goluri a marcat Mihai Costea în cele 49 de meciuri jucate pentru Steaua în toate competiţiile

"Costea mai are încă trei ani de contract. Îmi pare rău că îi dau bani. O să fie greu să scăpăm de el. Lui Mihai Costea îi e bine la Steaua, el se relaxează în cantonamente, e cald şi bine" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Dacă vine ofertă pentru Mihai Costea îl dau imediat! Dau şi eu bani. Anunţ acum, dau 200.000 de euro cui îl ia pe Costea" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Şi eu aveam la echipa doi-trei fotbalişti care nu erau tocmai îngeraşi. Dar, cînd intrau pe teren, erau cu capul în crampoanele adversarilor, uitau de tot şi de toate" ( Emerich Ienei)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Azi, amical cu Dinamo Kiev
Steaua va juca astăzi, de la 20:30, în direct pe Look TV şi livetext pe gsp.ro, cel de-al treilea meci amical al turneului din Spania, în compania ucrainenilor de la Dinamo Kiev. Ultimul meci din Spania se va juca miercuri, contra celor de la Ferencvaros.

Rusescu spre Sevilla!
Ioan Becali a dezvăluit că există o ofertă venită din partea celor de la Sevilla pentru Raul Rusescu, atacantul de 24 de ani al Stelei. "Pentru Rusescu există o ofertă din Spania. E vorba de Sevilla, care aşteaptă să-l vîndă pe Negredo, iar prima lor ţintă este Rusescu. Dacă nu îl vînd pe Negredo, nu au bani ca să-l poată transfera", a declarat Ioan Becali pentru DolceSport. Atacantul spaniol de 27 de ani are o ofertă de la Tottenham.

Răducanu, operat
Marcel Răducanu, fostă glorie a Stelei, stabilit în Germania, a suferit recent o nouă intervenţie chirurgicală. "M-am operat pentru că aveam dureri insuportabile la gît şi la mînă. Operaţia a fost destul de complicată, a durat trei ore, dar noroc că am fost pe mîna unor medici buni", a declarat Răducanu conform ziare.com. Fostul jucător stelist fusese operat în 2010 la coloana vertebrală.

"Steaua se va bate pentru calificare"
Emerich Ienei, fost antrenor al Stelei, e sigur că echipa lui Laurenţiu Reghecampf va face tot posibilul pentru a reuşi calificarea în "optimile" Europa League, după cele două meciuri cu Ajax. "Olandezii au o echipă foarte puternică şi chiar dacă sînt tineri, toţi jucătorii lor sînt dornici de afirmare. Ajax este clubul care creşte jucători, apoi îi vinde pe bani mulţi altor cluburi din Europa. De aceea, e normal ca ei să dea totul pe teren pentru a-şi creşte foarte mult cota. Sînt convins că Steaua se va bate pentru calificare"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 17:38

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 17:28

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 01:34
Postat de ovidiu_3003 pe 22 Ianuarie 2013, 10:11

Ce tampenii spune narcisistul paranoic ...E retardat rau ...

Nu-i asa ca iubesti natura, in ciuda ceea ce ti-a facut tie? Daca a-si avea o fatza ca a ta, mi-as da in judecata parintii Continua sa vorbesti, poate ai sa spui si tu vreodata ceva interesan

Vezi toate comentariile (15)
Comentează