FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Derby-ul dintre CFR şi Dinamo s-a aprins deja la nivelul oficialilor: ”Negoiţă e sfătuit prost”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2013 23:37

După ce noul acţionar al dinamoviştilor a susţinut că se teme de arbitraj la duelul de sîmbătă, preşedintele Iuliu Mureşan a reacţionat la adresa sa


CFR joacă sîmbătă derby-ul etapei cu Dinamo pe teren propriu, iar duelul verbal s-a declanşat deja după ce noul acţionar majoritar al "cîinilor roşii", Ionuţ Negoiţă, a intervenit ieri la "Fotbal Club" pe DigiSport. "Am unele temeri pentru arbitrajul de la meciul din weekend cu CFR Cluj. Nu ştiu...dar ţinînd cont de ceea ce s-a întîmplat în Cupa României, am un sentiment de nesiguranţă", a spus Ionuţ Negoiţă.

Replica clujenilor a venit imediat, după ce echipa a pierdut puncte importante în ultimele două partide din deplasare, cu CSMS Iaşi (1-1) şi Petrolul (1-1), pe seama unor erori de arbitraj. "Nu înţeleg de ce ne mai atacă rivalii în privinţa arbitrajelor! Domnul Negoiţă ar trebui să aibă temeri după meciurile noastre de la Iaşi şi Ploieşti, unde am fost clar dezavantajaţi. Păcat că şi dînsul şi-a început mandatul într-o astfel de manieră. Dar asta înseamnă că Negoiţă are sfătuitori de proastă calitate. Ar fi bine să analizăm mai mult arbitrajele după ce se joacă meciul, nu să anticipăm deznodăminte imposibile. Dar asta devine deja o modă în Liga 1, la care Dinamo s-a înscris cu succes", a replicat preşedintele Iuliu Mureşan.

Negoiţă a atacat şi după Cupă
În noiembrie 2012, CFR elimina Dinamo din "sferturile" Cupei, după prelungiri (2-1), Nica şi Boubacar fiind eliminaţi pentru cumul de cartonaşe de arbitrul Sebastian Colţescu. "Vreau să felicit jucătorii şi să-l felicit pe al 12-lea jucător al clujenilor, Colţescu, care aţi văzut foarte bine ce a făcut. Hoţii strigă hoţii, era vorba de o strategie, o mizerie întreagă! Au văzut că nu reuşesc să ne bată pe teren... cum să dai la un meci aşa important două cartonaşe roşii cum s-au dat? Mult prea uşor, cel puţin al doilea. A făcut spectacol. Au fost şi multe altele... galbene în neştire, s-a văzut de la distanţă în ce direcţie funcţionează lucrurile", a răbufnit Negoiţă după meci la GSP TV.


"Pe noi nu ne-a interesat niciodată cine ne arbitrează de la începutul săptămînii, poate doar echipele din Bucureşti au acces la astfel de informaţii"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR


Maah e graţiat de conducere
Cu o nouă prestaţie modestă, francezul Robert Maah a fost apărat de conducere. "Maah are nevoie de o perioadă de acomodare, e un jucător valoros care îşi va demonstra clasa. Să nu uităm că Rui Pedro a avut nevoie de un an la CFR pentru a arăta de ce e capabil! Eu sînt convins că veţi vedea un astfel de jucător în următoarele partide", a explicat preşedintele Iuliu Mureşan. Maah a fost cumpărat în iarnă de la Citadella pentru suma de 800.000 de euro.

Fără Rada cu Dinamo
Fundaşul Ionuţ Rada a încasat al patrulea cartonaş galben al stagiunii în partida cu Petrolul. Astfel, stoperul nu va putea juca împotriva lui Dinamo, la fel ca şi căpitanul Cadu, care va reveni după suspendare de-abia la meciul cu Astra, din Cupa României. Rada a fost titular în ultimele 4 partide ale vişiniilor în Liga 1.

Obiectiv: Cupa României!
Paulo Sergio speră ca echipa sa să ajungă la un vîrf de formă pînă la meciul-tur cu Astra, din semifinalele Cupei României. Pînă atunci, CFR le va întîlni pe teren propriu pe Dinamo şi pe Pandurii. "Următoarele două partide sînt foarte importante pentru noi. Misiunea mea e aceea de a aduce echipa pe drumul cel bun. Ar fi fantastic să jucăm finala Cupei României cu Petrolul", a spus Paulo Sergio.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
mandpv964
mandpv964  •  03 Aprilie 2013, 16:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Amice `´transilvanean`'furtul ala istoric de la 4 aprilie 1920 ,decret regal nr 1400 si ceva a fost logic si a terminat cu orice forma de auto-conducere regionala ptr ca altfel influenta bozgoreasca inca avea ecou in mentalitatea romanilor asupriti atata amar de vreme.Nu te-mbata cu apa chioara ca nu esti al mai distept tapinar.Stii cum asupresti si exploatezi mai crunt un popor?II tii in intuneric amice,mai bine spus in ignoranta.Cam asta a facut bozgorimea cu voi ,romanii.Asi vrea sa te vad pe la 1890 ,roman fiind,traitor in TRANSILVANIA epocii.M-asi mira sa-ti placa.Inca odata.Daca esti roman si ai parerile astea habar n-ai de istoria romanismului.Esti slabut amice transilvan.

flacara.visinie
flacara.visinie  •  03 Aprilie 2013, 03:22
Postat de buldogul_rosu pe 03 Aprilie 2013, 03:07

rusine voua romanilor, care ati ajuns sa fiti fanii unei echipe bozgoresti....aveti una care este simbolul clujului, si ea se numeste" UNIVERSITATEA CLUJ"

Aia se numeste "U"nsolventa Cluj.

buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  03 Aprilie 2013, 03:07
Postat de misucfr pe 02 Aprilie 2013, 16:07

Rusine Negoita .Parca ai facut practica cu Porumboiu si Iancu. Inca o data RUSINE!

rusine voua romanilor, care ati ajuns sa fiti fanii unei echipe bozgoresti....aveti una care este simbolul clujului, si ea se numeste" UNIVERSITATEA CLUJ"

Vezi toate comentariile (70)
Comentează
Close