FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Deşi mii de timişoreni voiau să ia cu asalt Galaţiul, bănăţenii au primit doar 400 de bilete la meci!

Suporterii lui Poli au primit doar 400 de bilete la meciul cu Oțelul
Suporterii lui Poli au primit doar 400 de bilete la meciul cu Oțelul

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 12:37

Mii de suporteri timişoreni se pregătesc să plece spre Galaţii, deşi liderii galeriei îi sfătuiesc să rămînă în Banat pentru a nu bate drumul degeaba.


Finala campionatului a suscitat un interes enorm printre fanii timişoreni care păreau decişi la orice sacrificii pentru a urmări de pe stadion partida dintre Oţelul şi Poli. Vestea proastă a venit în cursul zilei de ieri, cînd liderii galeriei timişorene au fost informaţi că au primit doar 400 de tichete pentru meciul de duminică.

Toate biletele puse în vînzare pentru această partidă au fost epuizate în doar 3 ore! "Sînt foarte mulţi suporteri care şi-ar dori să facă deplasarea, dar, din păcate, am primit doar 400 de bilete pentru acest meci. Cu siguranţă că ar fi fost mult mai mulţi doritori. Mai avem cîteva locuri, dar am început şi noi să triem pentru că ne dorim suporteri adevăraţi, care să cînte tot meciul", a anunţat liderul CVUCS, Mircea Munteanu.

Membrii galeriei timişorene sînt îngrijoraţi după ce au aflat că sute de bănăţeni sînt pregătiţi să parcurgă distanţa pînă la Galaţi pe cont propriu pentru a susţine echipa într-un moment istoric: "Îi sfătuiesc pe cei care vor să meargă cu maşina personală să nu o facă pentru că vor avea o dezamăgire foarte mare. Vor face sute de kilometri degeaba pentru că la Galaţi nu vor avea acces pe stadion. Cei care vor cu tot dinadinsul să vină trebuie să se adreseze liderului galeriei, pentru că altfel vor avea un weekend plin de nervi. Noi am încercat să punem presiune pe oficialii gălăţeni, dar mai mult de 500 de bilete nici nu încape discuţie să primim", a explicat Paul Prodana, membru marcat al galeriei timişorene.

"Ce se întîmplă acasă este o ruşine"
Paul Prodana s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea fanilor timişoreni, care au uitat să-şi susţină echipa în partidele de pe teren propriu: "Meciul cu Urziceni s-a jucat cu 5000 de suporteri în tribune, iar acest lucru este o mare ruşine pentru un oraş ca Timişoara. Dacă nici acum, cînd echipa se bate la titlu, nu-şi pot rupe două ore din timpul lor liber, atunci nu mai este nimic de spus", a explicat Paul Prodana.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
fla_wy_us
fla_wy_us  •  13 Mai 2011, 12:24

Are dreptate Paul,le meciul cu Urziceni pana si cei care stateau sub tabela sus,stateau pe scaune...oricum,la meciul de la Galati vin suporteri adevarati,nu semintari :)

marcel2201
marcel2201  •  13 Mai 2011, 11:18
Postat de ovidiu62 pe 12 Mai 2011, 13:36

Dunarea este mare,pot sa vina sa faca o baie.

taran

reality
reality  •  13 Mai 2011, 08:01

foarte bine, macar acum se demonstreaza ca nu sunt pregatiti logistic de Liga Campionilor, cu un stadion de 3 lei n-ai ce cauta acolo chiar daca se dau rotunzi unii Stani si Brani

Vezi toate comentariile (16)
Comentează