FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Developarea unui caracter: "MM Stoica l-a atacat pe Radu Naum că-i place teatrul după ce luase bilete de la el!”

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 februarie 2014 00:45

Ieşirea publică lui Mihai Stoica la adresa lui Radu Naum, pe care l-a ironizat că are preocupări precum ciclismul, handbalul şi teatrul, a stîrnit uimirea celor care cunosc contextul. "Naum a ales să tacă şi a fost fraier că nu eşti elegant cu unul ca MM!", a mărturisit un alt jurnalist de la Digi.

"Cîtă vreme MM a fost la Digi, stelistul a avut o relaţie cordială cu Naum", povesteşte acesta. "Nu erau neapărat prieteni, dar vorbeau des la telefon, se mai vedeau şi la cîte un eveniment", explică omul de la Digi.

"La un moment dat, MM a vrut să meargă la o piesă a lui Marcel Iureş, unde biletele erau vîndute de multă vreme. Radu i-a făcut rost de bilete, pe care, de altfel, le-a şi plătit din propriul buzunar, că i-a fost jenă să-i ceară bani pe ele lui MM", mai povesteşte colegul lui Naum.

El a adăugat: "Vă daţi seama? Au fost la teatru împreună şi, cînd MM s-a supărat pe el, l-a luat la mişto că-i place teatrul şi nu se pricepe la fotbal! De altfel, caracterul lui MM este binecunoscut în lumea fotbalului. Aşa s-a întîmplat şi cu Dan Petrescu, pe care-l peria cînd lucrau împreună şi pe care l-a bîrfit şi chiar atacat public după ce a plecat de la Urziceni. Dan s-a supărat rău pe MM din această cauză".

Un alt caz care a stîrnit rumoare în presă a fost un moment de la sărbătoarea de Crăciun a postului Digi.

Cînd Andrei Vochin a scris că Reghe are nu doar plusuri, ci şi limite, MM l-a declarat dispărut pe jurnalist de pe lista prietenilor săi. Şi a făcut, pe facebook, insinuări la fel de neaşteptate ca şi în cazul Naum.

Brusc însă, la petrecerea de Crăciun a postului unde amîndoi erau colaboratori, Stoica a sărit să-l pupe cordial pe Andrei Vochin, moment în care redactorul şef adjunct al Gazetei i-a strîns sec mîna, l-a ţinut pe MM cu mîna să nu se apropie şi apoi i-a întors spatele. "A fost un şoc pentru cei prezenţi, care şi-au dat coate, văzîndu-l pe MM cum pleacă jenat. Ştiam că Andrei nu e genul care să se maimuţărească, dar momentul a fost chiar tare şi Stoica a primit ce a căutat!", povesteşte un martor ocular la episod.

Citeşte şi:
# Decizie şoc » Mihai Stoica şi-a anunţat demisia de la DigiSport: "E inadmisibil ce se întîmplă!"
# Tolontan despre demisia lui Mihai Stoica de la Digi » Carnivorul MM şi vegetarianul Naum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  12 Iunie 2017, 22:53

...pai si mm este mai ciclist decat smecherul asta care parca ar fi rabin,cand colo,cand colo si pana la urma hop pe bicicleta lingand o inghetata...a cui era inghetata,pardon cine era inghetata...:)))))...jiji pune si frisca...:))))

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  24 Mai 2017, 12:43

Mai Naum esti un amestecator ***,de la Timisoara l-ai primit in ventilator,esti unul din, ,jurnalistii",care cred ca au pus coada la pruna...esti de tipul lui mimisor asa ca mananca ce produci...era bine sa te faci ciclist...un frustrat in tara branzei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  21 Februarie 2014, 06:53

daca naum s-a jenat sa-i ceara banii pentru biletele de teatru, "alalant" nu s-a jenat sa i le plateasca?!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează