FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 0-1

Dezvăluiri din vestiar » Cum s-a transformat Steaua într-o formație nepregătită și lipsită de agresivitate: ”Ne sufocăm!”

N'Doye a fost mereu cu un pas înaintea steliștilor
N'Doye a fost mereu cu un pas înaintea steliștilor

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2015 00:00

Jucătorii se plîng de calitatea antrenamentelor. În meciul cu agresiva ASA, roș-albaștrii nu au luat nici un cartonaș și au fost dominați fizic în duelurile cu mureșenii.

Julian Jimenez "reușește" să confirme valoarea lui Thomas Neubert. Preparatorul fizic spaniol pe care l-a adus Gâlcă în Ghencea pe postul germanului cu care colabora Reghecampf a schimbat mult în rău echipa.

Iulian Miu, fost fundaș al roș-albaștrilor la finalul anilor '90, dezvăluie realitatea din vestiarul stelist: "Am avut discuții cu cîțiva jucători de la Steaua. Toți mi-au spus că nu fac antrenamente fizice, că pregătirea nu îi ajută deloc și se sufocă în timpul jocurilor". Afirmația lui Miu de la DolceSport completează imaginea unei formații sleite de puteri.

Gazeta a mai scris recent despre metodele diferite ale lui Jimenez, a cărui strategie exclude antrenamentele fizice obișnuite.

Cuplul Reghecampf-Neubert proceda exact invers, punea accent pe muncă grea și unii dintre jucători se transformaseră vizibil din punct de vedere fizic în cei doi ani de lucru cu ei.

Latovlevici și Chipciu deveniseră musculoști din niște tipi firavi și întreaga echipă își domina adversarele cu forța și cu agresivitatea uimitoare.

Partida cu ASA a ilustrat schimbarea de pregătire și de atitudine. Într-un meci foarte tensionat contra unei echipe dintre cele mai "rele" din campionat, steliștii au acceptat cuminți înfrîngerea.

Nu au luat nici un "galben" și au pierdut duelurile cu jucători mai în vîrstă și măcinați de accidentări, precum N'Doye și Gabi Mureșan.

"Pregătirea fizică e problema Stelei, ea oferă explicația pentru forma slabă a echipei în meciurile din 2015"
Iulian Miu

"E inadmisibil ca jucători profesioniști, oameni cu prezențe în cupele europene și în meciuri internaționale, să apară pe final de sezon ieșiți din formă!"
Ilie Dumitrescu

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (44)
satyricon
satyricon  •  01 Mai 2015, 14:20
Postat de whiteredarad pe 01 Mai 2015, 14:02

Va faceti ca nu pricepeti,de cind Regencamp este somer,la steaua e dezastru. Apoi Bourceanu joaca ,doar la centru si numai lateral si inapoi,Prepelita nu urca,fundasii laterali nu urca.Cu 4 jucatori (Tanase,Chipciu si Popa-suspect de "impotenti",plus Tucudean om in minus nu poti avea sanse. N'Doy si Muresan au ajuns des la careul advers,Bourceanu ( care a si facut praf toate cornerele batute) si Prepelita mai deloc. Si atunci cum /

Mai lasti-o in paula mea cu teroria conspiratiei! Echipa merge prost de anul trecut nu din iarna, nu din primavara. A fost pe o curba descendenta inca de cand a preluat-o Galca. A jucat din amintiri, atat fizic cat si tactic. Incet, incet s-au pierdut toate acumularile, echipa a mai mers tocmai din valoarea jucatorilor si cand varfurile au fost vandute, echipa nu a mai ramas cu nimic!

guyencea
guyencea  •  01 Mai 2015, 13:24

Fara Deaconu sunt ceea ce sunte de trei ani incoaace!! Niste muraturi cu aere si fonfleuri de fotbalisti! Gigi e doar un MAFIOT care a fost sprijinit de regimul BASESCU sa FURE banii din Liga!

valiza.epo
valiza.epo  •  01 Mai 2015, 12:06

Diferenta consta in pungutzele EPOcale ale regheBlatistului, nu in lipsa de pregatire fizica. Si pe vremea lui regheBlat se sufocau jucatorii prin minutul 70. De aceea li se servea, chiar pe teren!, cate o pungutza EPOcala de suc de portocale cu gust de capsuni (Rusescu dixit!).

Vezi toate comentariile (44)
Comentează