FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Dezvăluiri incredibile din puşcăria Jilava » Jean Pădureanu este ţinut legat de pat noaptea! UPDATE: Reacţia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 februarie 2015 16:18

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, condamnat în "Dosarul Transferurilor" la 3 ani şi 4 luni de închisoare, face faţă din ce în ce mai greu detenţiei.

UPDATE 16.02.2015: Administraţia Naţională a Penitenciarelor a dat un comunicat de presă ca urmare a informaţiilor apărute.

"Ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media ce fac referire la faptul că, pe timpul nopţii, un pacient s-ar fi deplasat nesupravegheat în incinta unităţii, fapt ce a impus  imobilizarea acestuia, pentru o corectă informare a opiniei publice, Penitenciarul Spitalul Bucureşţi Jilava infirmă această ştire şi face precizarea că, pentru deplasările în spaţiile de deţinere,  toate  persoanele internate sunt însoţite şi supravegheate.

Subliniem faptul că, de la momentul încarcerării şi până în prezent,  pacientul la care se face referire în articolele publicate, nu este imobilizat şi nu i-au fost aplicate niciodată măsuri de imobilizare.

De asemenea, facem precizarea că administraţia locului de deţinere asigură legalitatea, siguranţa deţinerii şi acordarea asistenţei medicale deţinuţilor internaţi, cu respectarea demnităţii umane, în conformitate cu prevederile Legii  nr. 254/ 2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal", se arată într-un comunicat dat ANP.

-----------------------------------------------------

Încarcerat la Penitenciarul Spital Jilava, Pădureanu a fost găsit în urmă cu cîteva zile în curtea unităţii în mijlocul nopţii.

"Domnul Pădureanu nu mai recunoaşte aproape pe nimeni şi are mari probleme cu memoria. În urmă cu cîteva zile acesta a plecat din salonul unde era internat şi-a fost găsit în curtea spitalului. Nu ştia cum a ajuns acolo!", sună dezvăluirea unui apropiat al fostului preşedinte.

După acest eveniment, oficialii penitenciarului au decis ca, pe timpul nopţii, Pădureanu să fie legat de pat cu nişte benzi elastice pentru a nu mai părăsi salonul nesupravegheat.

CITEŞTE ŞI: Avocaţii lui Becali au făcut demersurile legale pentru ca în maximum două luni clientul lor să iasă din închisoare

Condamnările din " Dosarul Transferurilor"
Ioan Becali    6 ani şi 4 luni
Cristi Borcea    6 ani şi 4 luni
Victor Becali    4 ani şi 8 luni
George Copos    3 ani şi 8 luni
Mihai Stoica    3 ani şi 6 luni
Jean Pădureanu    3 ani şi 4 luni
Gigi Neţoiu    3 ani şi 4 luni
Gică Popescu    3 ani şi o lună

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
bazileon
bazileon  •  16 Februarie 2015, 19:13

In curte bate vantul.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Februarie 2015, 17:48
Postat de mvradulescu pe 14 Februarie 2015, 16:14

Nu am competența de a aprecia justețea pedepsei aplicate d-lui Pădureanu, însă a ține în detenție un om care nu mai este conștient de ceea ce face, îmi pare cel puțin o lipsă evidentă de omenie, dacă nu cumva o exista un paragraf de lege care să incrimineze acest soi de "pedeapsă" ! Din câte știu eu , chiar și un criminal sângeros e internat într-un sanatoriu (nu în penitenciar), dacă nu este în stare să distingă răul de bine și nu poate aprecia impactul comportamentului propriu. Oameni buni treziți-vă și nu mai umpleți penitenciarele doar de dragul de a demonstra că sunteți intransigenți la serviciu, ori puneți conștiincios în practică "sugestiile de sus" ...

In "Jurnalul fericirii", Steinhardt face constatarea amara ca detinutii cei mai rigurosi si mai stricti in aplicarea regulilor erau tocmai cei de drept comun, cei mai neevoluati spiritual. La ei nu conta ca esti bolnav, daca era randul tau la dus hardaul cu fecale, mort-copt, trebuia sa te executi de sarcina. In schimb, intelectualii( si aceia chiar erau intelectuali autentici) aveau o mult mai mare intelegere si ingaduinta unii fata de altii. Cam asa e si cu condamnarile astea. Cu cat esti mai jos spiritual, cu atat mai tare urli de bucurie ca "s-a facut dreptate". Ceea ce i se intampla lui Padureanu este un abuz din partea unui sistem si a unei societati barbare.

ku.klux.klan
ku.klux.klan  •  16 Februarie 2015, 16:45
Postat de paul_rapid pe 14 Februarie 2015, 18:01

Mare minciuna Gsp, in puscarie noaptea usile sunt inchise !!! Da-ti afara sau sanctionati personajul care a scris asa ceva !

Corect !

Vezi toate comentariile (55)
Comentează