FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Dezvăluiri uluitoare despre patronul Stelei: "Gigi Becali s-a luat la bătaie cu Ion Crăciunescu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 19:28

Deşi aflat după gratii, Gigi Becali este în centrul atenţiei şi acum. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a făcut o declaraţie uluitoare despre patronul Stelei.

"Gigi, dacă avea educaţie, se bătea la preşedinţia României. Cu Gigi te baţi, iar peste cinci minute eşti prieten. Gigi, după un joc de poker, s-a luat la bătaie pe scări. S-a luat la bătaie cu Ion Crăciunescu de la poker.

Eu i-am despărţit. Gigi avea patru bodyguarzi. Mă gîndeam că îi dă Crăciunescu una şi îl rup bodyguarzii. Gigi e un caracter deosebit. Te înjuri cu el, apoi te împaci. La fel e şi Giovani", a spus Dragomir la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
hotangels
hotangels  •  20 Noiembrie 2014, 11:27

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 40 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

spinoza
spinoza  •  20 Noiembrie 2014, 10:15

Du-te darculuidejegos infect! La puscarie licheaua naibii!

mario_san
mario_san  •  20 Noiembrie 2014, 08:15

da, mare caracter, ca si tine......e plin fotbalul de "caractere". Deasta tribunele sunt goale, deasta un meci din L1 face raiting 1.2%.....la mai mare, sa ne traiti 1000 de ani.....ca sfeclele.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează