FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO A MAI VÎNDUT UN FUNDAŞ STÎNGA

Diabate spre Lankaran!

Articol de - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

După plecarea, luni, a lui Pulhac la Alicante, Dinamo l-a cedat şi pe Zie Diabate. Ivorianul merge în Azerbaidjan, la formaţia lui Mircea Rednic, Khazar Lankaran. Roş-albii se vor alege cu 200.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon, apoi încă pe atît dacă se prelungeşte acordul dintre clubul azer şi fundaşul stînga. Diabate trebuia să plece de 3 săptămîni la echipa lui Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  10 August 2010, 18:13

drum bun..daca nu aduceti altu ma pishhh in gura voastra de javvvre ordianre (conducatori nu va pot numi ca nu stiti sa conduceti nici pe mamele voastre acasa)

dudu68
dudu68  •  10 August 2010, 16:33

Bagati-l pe Borcea fundas stanga, e singuru` care a mai ramas valid pe partea aia pt ca Bazzi cred ca e oricum mai lent. Da vad ca ne pregatim asiduu pentru meciul cu cioropinele vindem jucatori. Daca tot e sa facem caterinca Lupescu a zis sa-i vindem pe toti....a uitat sa zica si cine o sa cumpere altii in loc ca astia de sunt acum actionari sigur nu. Nu-l vad pe Ando sa mai stea mult in ritmul asta. Altii aduc cate 15 jucatori si noi de cand a inceput campionatul doar vindem. Mai vreti suporte

redbuldog
redbuldog  •  10 August 2010, 16:04

vine..draqu!FALIMENT scrie pe clubul asta,daca se dau jucatori pe nimik...Moti,Scarla, Hamei ce face-ti cu ei?Nu ca ar fi extraordinar ivorianul dar Bazzi e petarda fasita pt.Dinamo..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează