FOTBAL  »  Superliga  »  

Diarra: "Stoichiţă a fost foarte rece cu mine, nu înţeleg de ce m-a mai chemat"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Testat timp de 45 de minute în amicalul cu Bate Borisov, stoperul malinez Boubacar Diarra nu înţelege de ce a fost pus pe drumuri de Stoichiţă.

„Eu am ajuns acolo la ora două noaptea în cantonamentul Stelei, iar a doua zi am jucat. Înainte de meci am discutat doar cu Eric Bicfalvi, colegul meu de cameră, cu Petre Marin şi cu Zapata. Cu antrenorul n-am comunicat decât foarte puţin. Am simţit o oarecare răceală din partea lui... Nu ştiu de ce m-a mai chemat.

Nu m-am simţit refuzat, colegii m-au felicitat, iar Cristian Ianu, colegul meu de la FC Lucerna, mi-a spus că fanii stelişti au avut numai reacţii de apreciere pe internet. Cu excepţia preşedintelui, toţi au fost necomunicativi, chiar reci cu mine, de parcă mă autoinvitasem acolo”, a declarat Boubacar Diarra pentru evz.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  18 Februarie 2010, 22:24
Postat de steaua1986forever pe 18 Februarie 2010, 18:04

Adevarul e ca s-au purtat aiurea cu el. Plus ca nu asa se urmareste un jucator. Nimeni nu isi poate face (la nivelul la care zice conducerea Stelei ca e acum cum) o impresie despre un jucator in 45 de minute. Nu a fost deloc profesionist Stoichita la treaba asta. Pacat, aveam o impresie buna despre Stoichita...

buba e ca nu antrenorul are ultimul cuvant,sau trebuie sa fie asa de rece cum cere patronul

 •  18 Februarie 2010, 19:38

De fapt, Stoichita nici nu a stiut ca "cetateanul" e acolo! El astepta sa vina un fotbalist...

 •  18 Februarie 2010, 19:33
Postat de pe 18 Februarie 2010, 19:02

hai ma, va prefaceti ca nu intelegeti? skema a fost ca si-au dat seama ca nu au bani sa il plateasca... ori nu au stiut de la inceput cati bani vrea, ori i-a durut in spate.

e plin de figuri stoichita asta...dak nu era adus de el la steaua inseamna k nu e bun.il asteapta pe oaun.un arogant si un ***....cat de curand e dat afara....**

Vezi toate comentariile (7)
Comentează