FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dică anunţă: "Titlul îl ia Clujul!" ;)

Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj
Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Nicolae Dică va trage din greu la CFR, pentru a cîştiga campionatul în dauna Stelei, echipa la care s-a consacrat

Noul decar din Gruia a fost unul dintre cei mai în formă jucători la vizita medicală, acesta venind din campionatul elen, aflat în desfăşurare. Nicolae Dică spune că nu va face nici o concesie Stelei în lupta pentru titlu.

- Cum te-ai simţit pe bicicletă?
- (rîde) Totul a fost în regulă. Am făcut atîtea examene medicale, încît nu mai am nici o emoţie. În cazul meu nu poate fi vorba de kilograme în plus, pentru că n-am avut vacanţă. Doar 3 zile de Crăciun.

- Se spune despre actualul sezon că va fi cel mai echilibrat în ultimii ani. Cine ia titlul?
- Am urmărit cu atenţie meciurile din tur din Liga 1. Este un campionat foarte echilibrat, sînt multe formaţii care şi-au fixat obiectivul de-a cîştiga titlul. Bătălia va fi mare. Este în joc Liga Campionilor, iar fiecare şi-a propus să ajungă în această competiţie.

- Crezi că se vor supăra fanii Stelei dacă vei lua titlul cu CFR?
- Nu aş pune problema aşa. Probabil vor fi supăraţi, dar nu pe mine. Ci pe faptul că va lua CFR Cluj titlul! Am vorbit cu cei de la Steaua şi nu e nici o problemă. Am prieteni mulţi acolo, am petrecut 4 ani frumoşi în Ghencea şi nu pot să-mi uit prietenii.

- Cum a fost primul antrenament? Ai vrut vreme să-ţi cunoşti colegii?
- Atmosfera e foarte bună, iar stilul de antrenament mi se potriveşte. Sper să mă pot pregăti cît mai bine cu domnul Mandorlini. Este foarte important pentru mine să mă integrez cît mai repede cu noua mea echipă. Ne aşteaptă două stagii grele în Turcia, dar dacă vrem să luăm campionatul, sîntem obligaţi să muncim în această perioadă.

- Crezi că vei fi reconvocat la naţională de la CFR?
- Acum mă concentrez pe munca mea la echipa de club. Vreau să joc cît mai bine la CFR. Dacă voi avea evoluţii bune şi voi fi chemat la naţională, atunci voi răspunde cu cea mai mare plăcere.

Amînat pentru la vară
Deşi Arsene Wenger l-ar fi dorit pe Lacina Traore acum, Arsenal nu a putut întocmi permisul de muncă. "Am ţinut legătura cu un scouter de la Arsenal şi confirm interesul englezilor pentru Traore, dar nu vor face o ofertă pentru Lacina în ianuarie. La vară va fi altceva, însă în Italia nu este o problemă", a declarat agentul lui Traore. Pentru fotbaliştii non-UE care solicită permis de muncă în Marea Britanie, trebuie să fi jucat 75% din meciuri la echipa naţională în ultimii 2 ani. (Cosmin Lucaci)

"Va fi un retur de foc!"
Argentinienii Sixto Peralta şi Sebastian Dubarbier au trecut primii testul bicicletei, la vizita medicală. "N-am avut niciodată probleme de greutate", a spus Dubarbier, mărturisind apoi că se gîndeşte deja la bătăliile din campionat. "Se anunţă un retur extrem de dificil. În top sînt mai multe echipe despărţite numai de 4 puncte. Principalii adversari vor fi Steaua şi Urziceni, care au jucători valoroşi în lot. Chiar dacă a plecat antrenorul Petrescu, Urziceniul e periculoasă", spus "Duba".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
 •  15 Ianuarie 2010, 11:55
Postat de pe 15 Ianuarie 2010, 09:10

Dica este treaba ta ca ai ales CFR,dar daca tu ai fi fost un stelist adevarat nu te duceai sa joci la o rivala,pacat te tine ca vei pleca cu coada intre picioare de acolo

draga oaie,dica este numai imprumutat pana la vara la cfr si i-si va primi salariul si nu 10000 pe luna cat plateste seful stanei...asa ca nu se pune problema de cozi intre picioare...dupa cat mai stiu eu cozi au cainii,oile,etc

 •  15 Ianuarie 2010, 11:18
Postat de pe 15 Ianuarie 2010, 10:30

ti-a soptit guitul muresan ca e treaba aranjata, nu? toata lumea stie ca titlul merge la cluj ca o conditie a realegerii mafiotului sandu in fruntea mafiei frf. altfel, de ce s-ar mai stroflosi paskany si muresan sa faca lobi talharului pe langa echipele din ardeal?

ai dreptate fiul mosului,titlul va veni la cluj anul asta...

 •  15 Ianuarie 2010, 10:30

ti-a soptit guitul muresan ca e treaba aranjata, nu? toata lumea stie ca titlul merge la cluj ca o conditie a realegerii mafiotului sandu in fruntea mafiei frf. altfel, de ce s-ar mai stroflosi paskany si muresan sa faca lobi talharului pe langa echipele din ardeal?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează