FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică își punele bazele în doi jucători! Pe unul l-a scăpat de furia lui Becali, iar al doilea era ignorat de Reghe » Ce le cere acestora

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 10:19

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FCSB, iar acesta a început deja să își facă planurile pentru noul sezon.

Noul tehnician știe deja pe ce jucători se va baza în sezonul viitor și vrea să le dea un rol mai important lui Vlad Achim și Fernando Boldrin.

Achim, 28 de ani, a fost pus pe Becali pe lista de transferuri, dar noul antrenor s-a opus și vrea să mizeze pe el în sezonul viitor. Dică este de părere că Achim poate pasa foarte bine și poate deveni un jucător util echipei.

"Dică mi-a spus că îl place pe Achim și nu cred că mai pleacă. A zis că el verticalizează și joacă bine în sistemul 4-3-3", spunea, luni, Gigi Becali.

Și Boldrin va primi mai multe minute în tricoul roș-albastru. Acesta a început să joace mai mult în finalul sezonului, dar Dică vrea să îl folosească mai mult pe brazilian. În plus, noul antrenor plănuiește să îl joace pe Boldrin în fața apărării, nu în spatele atacantului.

"Iniţierea jocului nu ţine de partea fizică, eu aici văd problemele. Nu ai un mijlocaş care să intre cu mingea între linii, să fie mai ofensiv. Boldrin ar fi un astfel de jucător, dar nu mai este jucătorul care era la Astra. Nu ştiu din ce cauză" Nicolae Dică, la TV Digi Sport, în februarie

Cum ar putea arăta FCSB: Fl. Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Ov. Popescu, Boldrin - Deac, Budescu, Fl. Tănase - Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Gnohere, Pintilii, Achim, Jakolis, Enache, Momcilovici
Antrenor: Nicolae Dică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  16 Mai 2017, 15:47
Postat de Boris Georgescu pe 16 Mai 2017, 10:49

Asta antrenor la Steaua? Bai oierule tu ai inebunit de tot sau ai baut matraguna? Ce sa caute afonul asta antrenor? O alegere mai idioata nici ca se putea. Bai gura sparta daca vrei rezultate si sa nu mai pierzi campionatul cum a facut *** Reghe adu un antrenor ca lumea chit ca te costa ceva bani dar scoti sigur investitia. Asa cu antrenori tip Radoi, Dica, Edi nu faci nici o treaba. trezete-te pana nu ajungi in Ligsa a doua.

Becali sunt. Chiar dacă retrogradez, cu Dică promovăm Pac-pac, Imediat , mă-nţelegi, anul următor.

1765986170359853
Oancea Catalin  •  16 Mai 2017, 13:30

Afara Balasa si FL.Tanase !!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  16 Mai 2017, 13:17

aoleu,genialul Enache doar rezerva ??? peste poate ! se duce *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează