FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA 2-0

Certat de Budescu, Dică îi dă un mesaj direct vedetei FCSB: "Voi discuta cu tine și la final"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 23:07

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care l-a înlocuit pe Constantin Budescu la pauza victoriei cu U Craiova, scor 2-0.

 "Am făcut o partidă excelentă. I-am dominat tactic pe cei de la Craiova. Asta e tot ce ne-am dorit. Să ajungem pe primul loc, cu un avans liniștitor.

În prima repriză am avut niște găuri în zonele centrale. Budi nu reușea să coboare cu omul lui. Trebuia să devenim mai compacți. L-am introdus pe Florin Tănase, un jucător mult mai bun din punct de vedere defensiv", a declarat Dică la TV Digi Sport. 

...despre înlocuirea lui Budescu: "Am vorbit cu Budi înante de joc, știam că are o problemă la genunchi. I-am spus să dea totul 45 de minute și apoi îl voi menaja. Vom avea o discuție cu el și la final. La pauză nu am mai avut timp să îi explic. Știa că nu va juca tot meciul".

Constantin Budescu a fost schimba la pauză și a declarat la finalul meciului că "s-a simțit nerespectat, folosit" și vrea explicații de la Nicolae Dică. Vezi declarația integrală AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  10 Aprilie 2018, 10:53

Ce porecla de femeie are si Budescu...Budi...pfff

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Aprilie 2018, 08:30
Postat de observator_federal pe 10 Aprilie 2018, 01:37

Cum cine este? E Budi, cel care a fost determinant pentru Fîcîsîbî anul ăsta... L-o durea inima pe Gigi că nu i-a putut mări clauza și deci nu poate lua mai mult de 3 meleoane pe el dar så nu-l supere, că Budi nu prea stă la discuții, l-a sfidat el și pe nenea ăla cu cașchetă și nume de stadion în Voluntari (nu-mi vine acum numele în minte, parcă Angelo, Anghelache - tot un drac, pardon înger). Dar, chiar, cine este Dickă?

N-ai avut somn după bătaia administrată echipei de pitici și te-ai gândit să ne mai plictisești cu observațiile tale federale...

andy_2008
andy_2008  •  10 Aprilie 2018, 08:28

Bravo Dica ati facut un joc excelent.Budescu a gresit CLAR aseara dand aceste declaratii.Saracul Edi ce sa mai zica ca e golgheter si e rezerva lui Alibec care nu joaca nimic.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează