FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA 2-0

Tensiuni în vestiarul FCSB! Budescu iese la atac după victoria cu Craiova: ”M-am simțit nerespectat, folosit! Dică, vreau explicații!”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 23:06

Constantin Budescu, mijlocașul celor de la FCSB, a răbufnit după victoria cu 2-0 în fața Craiovei, meci în care a fost înlocuit de Nicolae Dică la pauză.

”Probabil a fost o decizie tactică, n-am vorbit încă. M-am simțit nerespectat. Nu cred că e normal. M-am simțit folosit. Cred că jucătorii de 30 de ani merită mai mult respect.

O să vedem ce se va întâmpla. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat în seara asta. Probabil voi lămuri cu Dică problema asta mâine. Vreau explicații! Le-am spus că nu este normal să se întâmple așa ceva, iar ei au făcut din nou lucrul ăsta”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului.

Nicolae Dică i-a răspuns lui Budescu, invocând o discuție purtată înaintea partidei. Vezi replica integrală AICI!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
godot
godot  •  10 Aprilie 2018, 10:48

Budescu e un mare talent care are puțin creier.

mvradulescu
mvradulescu  •  10 Aprilie 2018, 10:43

Nu pot fi de acord cu declarațiile „aruncate în presă” de către Budescu cu probleme care trebuiau discutate numai cu antrenorul, după cum nu pot fi de acord nici cu declarația exagarat de dură a lui Becali, care a „observat” că unul din truditori a bombănit ! Nu știu ce se întâmplă în elita fotbalului: Dan Petrescu „aruncă” șopârle, Mihai Stoica răspunde cu aceeași monedă, dr. Mureșan nu vrea să se lase mai prejos, patronul Craiovei se silește să nu „rămână de căruță” față de plutonul de acuzatori amintit, ier Becali se se străduiește să demonstreze că are cele mai „performante” ocări la îndemână ! Nu le-ar sta mai bine la toți să-și vadă de echipele lor și de armonizarea atmosferei în cadrul acestora ? Poate și spectacolul sportiv ar avea de câștigat !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Aprilie 2018, 09:19

Dl. caminero e rugat să observe (federal, desigur...) că aici nu e vorba de play-out.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează