FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, AZI, 20:30, ANTENA 1, DOLCESPORT ŞI GSP.RO

Din nou ţintă pentru Steaua » Piotr Celeban şi-a rupt contractul cu Vaslui şi ar putea ajunge în Ghencea

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 20:10

Piotr Celeban, 28 de ani, s-a săturat să aştepte banii de la Vaslui şi a plecat de la echipă. Polonezul susţine că e neplătit de 5 luni de zile şi a anunţat conducerea clubului moldovean că a decis să rupă unilateral contractul. Fundaşul urmează să se adreseze celor de la FIFA şi va primi o carte verde provizorie pînă cînd cazul său va fi judecat. Fotbalistul va avea dreptul de a semna cu orice altă formaţie din postura de jucător liber de contract, dar în eventualitatea în care clubul vasluian va cîştiga, atunci Celeban va trebui să achite despăgubiri. Totuşi, nici măcar şefii moldoveni nu cred acest lucru, situaţia lui Piotr fiind clar în favoarea sa.

Ar avea doi fundaşi golgeteri
Una dintre posibilele destinaţii pentru Celeban e chiar Steaua, adversara de azi a Vasluiului. Roş-albaştrii l-au dorit şi în vara trecută, după transferul lui Chiricheş la Tottenham, însă pînă la urmă l-au preferat pe colegul polonezului, Fernando Varela. Acum, cînd Celeban poate veni gratis, steliştii se interesează iarăşi de serviciile sale, mai ales că în vară s-ar putea despărţi de Lukasz Szukala sau de Florin Gardoş, ambii fiind monitorizaţi de cluburi de afară. În plus, Celeban evoluează foarte bine şi pe postul de fundaş dreapta, acolo unde Steaua improvizează în prezent cu Prepeliţă sau Varela. Dacă va ajunge în Ghencea, atunci steliştii vor avea cei mai ofensivi fundaşi din Liga 1: Celeban şi Varela, ambii avînd cîte 4 goluri în acest sezon. Liderul fundaşilor golgeteri e Dragoş Grigore, de la Dinamo, cu 6 reuşite, dar acesta a punctat numai de la punctul cu var.


"Celeban ne-a trimis o notificare prin care ne-a anunţat că a decis să rupă contractul cu noi. E dreptul său, îi respectăm decizia"
Cătălin Popa, director sportiv FC Vaslui

"Avem o relaţie foarte bună cu cei de la Vaslui, una bazată pe respect. Consider că nu are rost să vorbim în acest moment despre venirea lui Celeban la Steaua"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

12.000 de euro a fost salariul lunar al lui Celeban la Vaslui, el fiind adus în urmă cu doi ani, liber de contract după ce luase titlul în Polonia cu Slask Wroclaw

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
shab
shab  •  11 Aprilie 2014, 15:07
Postat de dash.berlin pe 11 Aprilie 2014, 09:43

Nu-i adevarat.Din cate stiu Celeban e jucatorul Anei si cu siguranta va fi indrumat catre Steaua.Asta daca nu va aparea vreo oferta de 5-600 000 de prin alte parti.

Stii prost, ca de obicei

glorie
glorie  •  11 Aprilie 2014, 10:48

Ganditi-va ce ar insemna sa-i avem pe Szukala, Varela si Celeban! Toti 3 sunt pericol la cornere.

bandoleros
bandoleros  •  11 Aprilie 2014, 10:15

Ba? cand aveti de gand sa anuntati ca a intrat si Astra pe fir si ca sunt favoriti pentru semnatura lui Celeban?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează