FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Din taxi, direct în iarbă » Programul încărcat al Stelei îi dă bătăi de cap lui Costel Gâlcă

Articol de , - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 21:51

Gâlcă nu i-a băgat pe stelişti în cantonament pentru meciul cu CS U Craiova, urmînd ca roş-albaştrii să se prezinte direct în Ghencea

Programul încărcat al Stelei din această perioadă îi dă bătăi de cap lui Costel Gâlcă. Astfel, pentru a nu-şi atrage antipatia elevilor săi, antrenorul a decis să renunţe la o regulă de bază. Mai exact, tehnicianul a decis să nu-i mai bage pe Tănase şi compania în cantonament pentru meciul din această seară, cînd campionii vor întîlni CS U Craiova, în Ghencea.

Astfel, fotbaliştii se vor prezenta direct la stadionul din sectorul 6 al Capitalei cu două ore înainte de fluierul de start. Aceştia vor veni cu maşinile personale, aduşi de rude sau cu taxiurile. Totuşi, steliştii nu vor mai pleca acasă la finalul întîlnirii. Gâlcă i-a anunţat că vor rămîne în cantonament, urmînd ca duminică dimineaţă să efectueze recuperarea.

E pentru prima oară de cînd e la Steaua cînd Gâlcă îi lasă pe jucători liberi înainte de un meci. Situaţia nu s-a mai întîlnit nici pe timpul lui Laurenţiu Reghecampf, care nu s-a temut să-i ţină pe elevii săi şi 10 zile consecutiv în cantonament, atunci cînd Steaua avea programate meciuri din trei în trei zile, aşa cum se întîmplă şi în această perioadă.


"Avem nevoie de prospeţime împotriva celor de la Aktobe, la Bucureşti. Sîntem echipa mai bună şi ne vom califica la Bucureşti, chiar dacă în tur am remizat"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua

628535-caseta-steaua.jpg

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  02 August 2014, 10:50

Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru Dar deunumirea Rosunegru poate fi tradusa dupa modelul Steaua Rosie Belgrad in toate limbile - ca mascota va fi vulturul capitalei si un tricou in dungi orizontale rossonero

bobinatul
bobinatul  •  02 August 2014, 10:38

Nu inteleg, de ce mai este suspendat Sinmartean? Dau ati dat copy si paste formatiei dim meciul trecut?

nameuser
nameuser  •  02 August 2014, 10:26
Postat de rossonero.bucharest pe 02 August 2014, 09:49

de exact 25 de ani Craiova nu a castigat la steaua, cu putin timp inainte de revolta populara din 1989, Craiova castiga la steaua anticipand miscarile ce vor urma, de atunci o multime de echipe de la ca Ceahlaul,Bacau,Galati,Constanta etc etc au castigat de multe ori la steaua numai craiova nu in 25 de ani de capitalism _______________ Rossonero Bucharest va fi o echipa in rosu si negru - o echipa a marilor mase de suporteri o echipa revolutionara opusa echipei armatei si sistemului care este steaua mai rau ca in 1989 dupa cum se Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru denumirea echipei si reflecta exact denumirea culorilor Rossonero va fi denumirea principala

sa vina pastilele ca este mare nevoie ... si musai sa fie rosu cu negru.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close