FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ, MÎINE, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Din vară, Emeric Ienei va fi în staff la CFR Cluj!

Emeric Ienei, Ienei, Steaua
Emeric Ienei, Ienei, Steaua

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Emeric Ienei s-a retras oficial din antrenorat după Euro 2000, dar e pregătit pentru o nouă provocare. Arpad Paszkany, care i-a cerut de mai multe ori sfaturi lui nea Imi, îi va propune funcţia de consilier tehnic. Iar Ienei e gata s-o accepte.

"Cu domnul Paszkany am o relaţie de respect şi simpatie reciprocă. Am vorbit faţă-n faţă doar de vreo două ori, însă ne auzim des la telefon. Avem multe opinii comune. Încă n-am abordat concret subiectul implicării mele la CFR, dar nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viaţa", a spus Ienei ieri.

El a vorbit şi despre şansele clujenilor la titlu: "Nu e cazul să se creadă deja campioni. Am văzut că au avut probleme şi în meciul cu ultima clasată, Unirea Alba Iulia efectiv i-a terorizat! Urziceniul e o contracandidată periculoasă, ce păstrează încă entuziamul din perioada lui Dan Petrescu, însă nici Steaua nu trebuie subestimată".

5 titluri, 3 Cupe ale României şi Cupa Campionilor sînt trofeele cîştigate de Ienei ca antrenor al Stelei. Tot el a condus "naţionala" la Mondialul din '90 şi la Euro 2000

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
 •  13 Mai 2010, 20:00

Este bine pentru CFR daca Ienei se alatura lor.Sunt convins ca daca merge la CFR peste 1 maxim 2 ani CFR va juca alaturi de barcelona si real madrid si se va lupta pentru Cupa Campionilor hai hai CFR esti ce-a mai tare

otelarul_123
otelarul_123  •  30 Aprilie 2010, 00:50

Degeaba acuzati echipa CFR-ului ... acestia au o conducere pertinenta si capabila. Nu ii simpatizez nicidecum pe Muresan si Paszkany , dar s-a vazut ca isi stiu treaba la club si de asemenea stiu si care "actiuni" nu intra in atributiunile lor . Felicitari echipei campioane CFR Cluj ! Fortza Otelul !

 •  29 Aprilie 2010, 22:39

Respectul atrage respect. Cfr-ul si Urziceniul sant singurele echipe dintre cele care se bat la titlu cu patroni sanatosi la cap. Dar Urziceniul e mult mai departe de Oradea. Pt. varsta si caracterul lui cred ca CFR e alegerea perfecta. Eu zic sa-i fie intr-un ceas bun!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează