FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

Dinamo a deschis scorul cu Botoșani printr-un gol controversat » A luat arbitrul decizia corectă?

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 22:23

Dinamo o conduce pe FC Botoșani cu 1-0 la pauză, însă golul înscris de "câini" a venit în urma unei faze la care brigada condusă de Andrei Antonie trebuia să semnalizeze o poziție de ofsaid.

Golul lui Salomao a fost precedat de o centrare a lui Robert Moldoveanu către Popa, atacantul dinamovist aflându-se în ofsaid în momentul centrării. Popa nu a reușit să atingă mingea, însă a influențat clar cursul jocului. Mingea a ajuns la Salomao, care l-a păcălit pe Pap și a înscris la colțul scurt.

Prezenți în studioul TV Digi Sport, foștii fotbaliști Claudiu Niculescu și Ianis Zicu au căzut de comun acord că arbitrii ar fi trebuit să semnalizeze ofsaid la acea fază.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
2006740182912351
Dorian Mihai  •  13 Mai 2018, 20:44

GSP sunteți de toată jena.

alexpescaru
alexpescaru  •  13 Mai 2018, 19:38

Pentru toți haterii care zbiară că Popa a fost în offside ( inclusiv pentru cei din cherhanaua GSP ), FIFA le dă mură-n gură când e offside și când nu. Accesați link-ul de mai jos și pe cartonul 6 este exact situația petrecută la primul gol al lui Dinamo. Popa se afla ÎN SPATELE MINGIEI, deci nu poate fi vorba de offside... La explicații se menționează și faptul că mâna este singura parte a corpului care nu se ia în considerare la stabilirea poziției de offside. Dar... deh, e greu să te documentezi, e mai ușor să dai din clanță... https://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/5.%20law%2011_554.pdf

anastasiu
anastasiu  •  13 Mai 2018, 12:32

Dinamo nu a castigat cu acel gol, a mai marcat si in repriza a doua! Oricum castiga!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează