FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK PLUS, GSP.RO

Dinamo a oficializat ieri prelungirea contractului cu antrenorul Florin Bratu și are planuri mari: "Sunt convins că foarte curând vom semna"

Bratu a preluat-o pe Dinamo când echipa a ajuns în play-out, la finele lunii februarie 2018
FOTO Eduard Apostol
Bratu a preluat-o pe Dinamo când echipa a ajuns în play-out, la finele lunii februarie 2018 FOTO Eduard Apostol

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 12:20

Înainte de a pleca spre Cluj, în prima sa confruntare ca "principal" cu cei de la CFR, Florin Bratu (38 de ani) a oficializat extinderea acordului cu Dinamo până în 2020.  Dănciulescu a declarat că e în plan prelungirea până în 2022, în câteva luni!

Directorul general Ionel Dănciulescu a anunțat: "Această veste va bucura suporterii noștri. Florin va continua munca titanică la Dinamo, este antrenorul ideal pentru ceea ce facem aici și alături de el să punem umărul la ridicarea unei noi echipe, aceea pe care o știm cu toți, obișnuită cu performanța. Îi dorim succes lui Bratone ca să facem în iarnă un tricou cu 2022. Nu cred că puteam găsi un tehnician mai bun pentru Dinamo! Sunt convins că foarte curând vom semna prelungirea pe o perioadă și mai mare".

Zâmbitor, relaxat, Bratu a replicat: "Mă simt onorat, îi mulțumesc și lui Danciu pentru cuvintele frumoase, el știe munca depusă pentru că e aproape zi de zi lângă echipă. Mulțumesc că mi se acordă continuitate, e pentru mine o provocare mai mare. Nu știu dacă voi câștiga titlul până în 2020, e ușor să spui că te bați la campionat, trebuie să ne gândim dacă e și realist acest lucru. Cu multă muncă vor veni și rezultatele".

2
antrenori, Ioan Andone în 2010/2011 și Mircea Rednic în 2008/2009 și 2015/2016, au bifat cele mai multe multe meciuri în ultimul deceniu pe banca roș-albilor, fiecare având câte un campionat început și încheiat în CV

14
victorii a bifat Bratone în 20 de partide de când e pe banca roș-albilor. Mai are 2 remize și 4 eșecuri, golaveraj 39-19

76%
este cuantumul victoriilor lui Florin până acum în L1 ca tehnician 

"La campionat mă uit în funcţie de interesul meu. Acolo sunt în război şi vreau să îmi înving duşmanii. În weekend-ul ăsta ţin cu Dinamo. Vezi, cei de la CFR Cluj au luat jucători de 30 şi ceva de ani, iar noi am luat doi căpitani. Ce au luat ei?!"
Gigi Becali, patron FCSB

"Nu mă deranjează dacă sunt numit arogant, deși n-am auzit până acum în față asta. Îmi place să comunic, să fim organizați, sunt transparent cu toți. Nu poate să te placă toată lumea, așa că nu-mi fac niciun fel de probleme"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Au fost ceva interese din partea noastră pentru Alexandru Stan, e un jucător bun, care poate ocupa mai multe poziții în teren și cred că e o achiziție bună pentru rivali. Noi? Pot spune că nu mai transferăm, dar depinde cum vor decurge lucrurile"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

Vezi și: VIDEO Dinamoviștii au fost surprinși de primirea pe care au avut-o la Cluj și au postat totul pe Instagram + Declarații războinice: "Nu ne sperie nimic!"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează