FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a pus ochii pe un golgeter pur sînge: ”E rapid, în stilul Ronaldo”

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 21:27

Elhamed îi face superreclamă atacantului Mohamed Ghadir, al doilea marcator din campionatul israelian


Dinamo caută să facă mutări în compartimentul ofensiv, de aceea s-a gîndit la achiziţionarea atacantul israelian Mohamed Ghadir, 24 de ani, al doilea puncher din campionatul Ţării Sfinte.

Ghadir, 13 goluri în 24 de partide, a fost împrumutat de către Maccabi Haifa la Bnei Sakhnin, iar "cîinii" l-ar vrea din vară. Cum un alt fotbalist adus din Israel, Hatem Elhamed, a prins foarte bine la echipa din Ştefan cel Mare, roş-albii iau în calcul mutarea. De văzut dacă împrumut, un sezon, cu opţiune de cumpărare definitivă sau transfer cu o sumă de bani, acceptabilă, nediscutîndu-se una clară pînă acum.

Atacantul de 1,73 de metri a fost caracterizat de Elhamed pentru Gazeta Sporturilor, închizătorul cunoscîndu-l din campionatul israelian: "Ar fi o achiziţie bună pentru Dinamo, dacă se va face transferul. Nu cunosc detalii, sincer, am citit şi eu în presă. Ghadir e un fotbalist foarte rapid, ceva în genul lui Ronaldo. Nu glumesc, are o viteză incredibilă. În plus, îşi asumă responsabilitatea pe teren şi te poţi baza pe el".


4 atacanţi are Dinamo în acest moment: Bilinski, Niculae, Alexe şi Grozav

stiri
q Poze, autografe şi plimbare cu autocarul
Roş-albii au organizat ieri acţiunea "Ora de Dinamo: Azi în Timişoara, mîine-n toată ţara!", programînd o întîlnire cu 30 de copii de la clasa pregătitoare B din cadrul Liceului Pedagogic "Carmen Sylva". Jucătorii şi micuţii din Timişoara s-au întîlnit la hotelul "Vanilla" din oraş, în cadrul unui eveniment în alb şi roşu, în care nu au lipsit pozele, autografele şi un tur al oraşului clubului! "Ora de Dinamo" este o campanie iniţiată de gruparea din Ştefan cel Mare începînd cu luna aprilie a anului 2013 pentru promovarea sportului în şcolile din Bucureşti şi din toată ţara.

q Azi, amicale la Debrecen
"Cîinii" au ajuns aseară în Ungaria, unde vor disputa astăzi un amical cu campioana ţării vecine, Debrecen VSC, meci ce se va discuta de la ora 16:00, pe arena locală. Partida va fi şi în direct la DigiSport. N-au făcut deplasarea, din diverse motive, personale sau de sănătătate, Naumovski, Bunoza, Elhamed, Marius Niculae şi Bilinski.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  28 Martie 2015, 19:25

Dar de fundasi ,,pur sange" de ce nu-si pun ochii. Degeaba ai atacanti daca primesti mai multe goluri decat dai!

dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  28 Martie 2015, 19:23

Dar pe fundasi ,,pur sange" de ce nu-si pun ochii. Degeaba ai atacanti daca primesti mai multe goluri decat dai!

wcsb_
wcsb_  •  28 Martie 2015, 19:14

FRUMOASA FAZA LUI MOHAMED GHADIR.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează