FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a rămas fără portarul titular, dar nu va lua prea mulţi bani: Bălgrădean la Standard Liege!

Bălgrădean va juca la Liege tot în alb-roșu, avînd trei concurenți: Kawashima, Hubert și Moris
Bălgrădean va juca la Liege tot în alb-roșu, avînd trei concurenți: Kawashima, Hubert și Moris

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 22:50

Bălgrădean a fost la antrenament ieri dimineaţă cu ”cîinii”, iar după-amiază a decolat spre Belgia, ca să fie alături de Ţucudean şi de Diabate la Standard Liege.

Cristi Bălgrădean, 25 de ani, a fost eroul zilei de ieri în lotul "cîinilor". Dimineaţă, a făcut antrenament cu roş-albii, la prînz, a fost anunţat că trebuie să-şi facă bagajele de urgenţă spre a merge în Belgia, fiind dorit de Standard Liege, informaţie publicată exclusiv de către gsp.ro.

Standard, tocmai echipa antrenată sezonul trecut de către Mircea Rednic şi la care mai sînt legitimaţi ex-dinamoviştii George Ţucudean şi Zie Diabate. Bălgrădean a fost aproape de a semna luna trecută cu echipa lui Raul Rusescu, Sevilla, dar a ieşit Standard.

Cînd era în aeronava spre Belgia, ieri după-amiază, foştii coechipieri de la Dinamo de-abia se treziseră, fiind surprinşi să afle de pe site-ul Gazetei că Bălgrădean nu mai e-n cantonament, ci a plecat!

Azi e verdictul
Va face cunoştinţă azi cu antrenorul Luzon, va efectua vizita medicală, după care, dacă totul este în regulă, se va pregăti cu cei din Liege. Belgienii aveau de gînd să ofere un milion de euro pe un portar în această vară, dar Dinamo s-ar mulţumi şi cu 500.000 de euro în schimbul portarului titular din sezonul precedent.

Oricum, Bălgrădean era pe lista de plecări încă de la începutul mercato, iar Kiko Naumovski era văzut, deja, de la startul amicalelor, ca principala opţiune pentru postul de goalkeeper.

Şansa lui: stelistul Tătăruşanu
Bălgrădean a putut ajunge la Standard şi fiindcă valonii n-au primit un răspuns pozitiv de la Steaua în privinţa transferului lui Ciprian Tătăruşanu. Nici portarul n-a vrut să facă mutarea, iar roş-albaştrii nu au de gînd să-l cedeze pe internaţional sub 2,5 milioane de euro.

Vine un ungur, Kovacs
"Cîinii" i-au găsit repede înlocuitor lui Bălgrădean, este vorba de ungurul Zoltan Kovacs, 28 de ani, 1,91 metri, care s-a antrenat luna trecută, vreme de două săptămîni, cu trupa lui Mulţescu. Maghiarul n-a rămas de atunci în lot fiindcă nu se ştia care va fi situaţia lui "Pufi". Antrenorul a confirmat că e tentat să-l aducă pe Kovacs, liber de contract, fotbalist ce-a mai jucat pentru Siofok, MTK Budapesta, Kaposvari, Aris Limassol şi Nea Salamina.

80 de meciuri în toate competiţiile a jucat Bălgrădean pentru Dinamo în perioada 2010-2013, primind 89 de goluri

"La Bălgrădean e vorba de un transfer definitiv, nu împrumut. Zilele următoare se va şti sigur situaţia lui. Plecarea lui era luată în calcul, antrenorul ştie cum să se organizeze" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

"E vorba de un transfer în minutul 90. Soluţii există pentru înlocuirea lui Bălgrădean: Naumovski, Kovacs" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Lazăr rezolvat, se aşteaptă Şerban
Situaţia lui Valentin Lazăr este rezolvată, mijlocaşul stînga de 23 de ani poate să evolueze pentru Dinamo şi-n campionat, întrucît a cîştigat litigiul cu Sportul. În privinţa lui Ionuţ Şerban, fundaşul de 17 ani, care se antrenează cu "cîinii", se mai aşteaptă ca el să închidă acţiunea la FRF cu fostul său club, cel din Regie, pe rol fiind acum o expertiză grafologică. Ultimul doar se poate antrena cu echipa, nu şi juca. Lazăr poate evolua vineri, la Timişoara, din primul minut.

Grigore şi Cristea află mîine răspunsul
Dragoş Grigore şi Andrei Cristea sînt pe lista ciprioţilor de la Apollon, care au precizat că vor da mîine un răspuns. După ce Ioan Andone a semnat cu cei de la Astana, Kazahstan, şi "Fălcosul" îi are în vedere pe cei doi. Chiar dacă fotbalistul a declarat contrariul, Mulţescu a spus ieri că Andrei Cristea "m-a înjurat, în barbă, pe la spate, probabil supărat de situaţia lui".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (66)
dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2013, 01:37

in sfarsit a plecat ! a mai ramas blatistul de Grigore !

robert1205
robert1205  •  16 Iulie 2013, 21:10

500.000 euro pret suspect de putin.DNA ce face ?!?Oare asta e pretul corect platit de belgieni ?

adevarulvindeca
adevarulvindeca  •  16 Iulie 2013, 17:56
Postat de terminatorul2 pe 16 Iulie 2013, 14:24

Balgadrean este un portat slabut ! Bine ca a plecat ! Pana si Nila ia dat gol : )))))))))

Nu stiu daca e asa slabut. A cam salvat Dinamo in multe meciuri. A si gresit dar cine nu greseste. Parca nu demult il cam injurati pe Tatarusanu cu gafele lui la Steaua si Nationala. Nu stiu daca romanii mai sunt in stare sa vada ceva realist. Patima ne acopera ochii si injuram la nimereala.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează