FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Cum poate Dinamo scăpa de Pablo Cortacero: „Asta spune legea insolvenței” » Discuții pentru un nou investitor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 15:49 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 16:48

În direct la GSP LIVE, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că este în căutarea unui nou investitor.

Oficialul „câinilor” se află în Dubai, unde a avut discuții cu mai multe instituiții financiare și a explicat cum poate Dinamo să scape de Pablo Cortacero, cel care deține pachetul majoritar de acțiuni.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu caută investitori noi pentru Dinamo: „Am declanșat niște discuții, dar totul este la nivel pur teoretic”

„Cea mai bună variantă pentru Dinamo ar fi găsirea unui investitor real, cât mai repede. 

Da, se poate scăpa foarte rapid de Cortacero. Potrivit legii insolvenței, o persoană care vine și susține activitatea unei societăți în reorganizare poate prelua acțiunile. Sunt exemple că se poate găsi un investitor în insolvență. Da, mă refer la domul Varga la CFR Cluj.  

Am încercat să valorific câteva relații în Dubai, am declanșat niște discuții. Până acum au fost doar tatonări. Sper să am o discuție decisivă cu cineva de aici, dar până acum au fost doar tatonări. Nu știu ce se va întâmpla, nu vreau să dau speranțe fanilor.

Am discutat cu instituții financiare, care sunt interesate de profit, nu neapărat de istorie. Nu am avut ce să pun pe masă. Nu avem stadion, nu avem nimic palpabil, așa că nu există mare interes din acest punct de vedere. Totuși, s-ar putea juca mai repede în cupele europene, cu o investiție minimă, față de alte țări europene. Asta e mai mult o concluzie a mea. 

Am ajuns la ideea că Dinamo a fost cumpărată pe ideea unui negoț, că s-ar putea găsi rapid un terț. Așa mi se pare. Nu am nicio dovadă. Nu cred că-i pot acuza de rea credință, ci de nepricepere. Probabil au făcut aceste contracte pe ideea «Hai să facem o echipă puternică, care să fie pe primele locuri și s-o vindem repede»”, a pus Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV De ce nu l-a vândut Dinamo pe Sorescu în vară: „Era un impediment legal. Nu e cașcaval sau brânză”

Veste bună pentru Dinamo: la un pas să scape de depunctare » Planul de reorganizare a fost aprobat

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
paolo13
paolo13  •  09 Noiembrie 2021, 04:51

"Nu stiu ce se va intampla", "nu am avut ce sa pun pe masa", "asta e mai mult o concluzie a mea", "așa mi se pare, nu am nici o dovada"...Și omu' a decis sa ia 10k coco pe luna pentru asta? Vai da mama voastra de caini...

dvd1
dvd1  •  08 Noiembrie 2021, 23:06

sa stea toata lumea linistita ca nu vine nimeni la Dinamo. Asta nici macar nu a ajuns prin Dubai, poate s-a uitat pe harta sa vada unde e. Dinamo retrogradeaza 100%. Retrageti echipa din campionat imediar, chiar azi, doar atit a mai ramas de facut

creeperno115
creeperno115  •  08 Noiembrie 2021, 22:35

In insolventa, nu mai e sef

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close