FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Uhrin, gata să înceapă munca la Dinamo! Vine azi în România și va conduce antrenamentul

Dusan Uhrin // FOTO: Imago
Dusan Uhrin // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat miercuri, 09 martie 2022 10:55 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 11:04

După o zi complicată, situația la Dinamo, în ceea ce privește antrenorul, pare să se lămurească. Dusan Uhrin jr vine azi în locul lui Stoican.

Flavius Stoican, care a decis să plece de la club, după ce inițial a fost determinat de jucători să continue, se va întâlni azi cu șefii echipei pentru a oficializa despărțirea, urmând a începe discuțiile în scurt timp.

Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero
DINAMO
Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero

Uhrin va conduce azi antrenamentul lui Dinmo

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dusan Uhrin va conduce antrenamentul de azi, programat la ora 17:30. El s-a înțeles cu cei din conducere și va semna un contract valabil până în vara lui 2023. 

Uhrin va ajunge în jurul prânzului în România, din Cehia, iar ulterior va începe să se ocupe de pregătirea „câinilor” chiar de azi.

Uhrin, bonus de 25.000 de euro

Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB.

Cehul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, iar dacă va reuși s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare direct, va încasa un bonus de 25.000 de euro. Dacă va păstra formația alb-roșie în prima ligă după baraj, va primi un bonus mai mic, de aproximativ 10.000 de euro.

4 antrenoriau fost în actuala ediție la Dinamo, în timpul sezonului oficial: Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic și Flavius Stoican

Programul lui Dinamo în play-out

  • Etapa 1: Rapid - Dinamo
  • Etapa 2: Dinamo - Sepsi
  • Etapa 3: Chindia - Dinamo
  • Etapa 4: Dinamo - FCU Craiova
  • Etapa 5: CS Mioveni - Dinamo
  • Etapa 6: Gaz Metan - Dinamo
  • Etapa 7: Dinamo - Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani - Dinamo
  • Etapa 9: Dinamo - UTA

Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. Nu-l văd pe ceh să-i salveze direct.

Ce să facă și ei... caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la baraj, dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să lege 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot! Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine
- Ioan Andone

VIDEO Dumitru Dragomir: „Steliano Filip trebuie înțeles. A avut și mari probleme”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, gata să facă primul transfer din era Uhrin jr » Jucătorul poate deveni azi liber

EXCLUSIV Un arbitru care a făcut praf recent un joc din Liga 1 a fost delegat în brigada care va conduce derby-ul Rapid - Dinamo! » De ce îl protejează Kyros Vassaras

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
kuba
kuba  •  09 Martie 2022, 13:23

Succes in Liga a II a , Uhrina

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Martie 2022, 12:21

Uhrin stie fotbal cat Rednic sau Stoican adica deloc doar ca sta mai bine la disciplina , apropos face si el combinatii la pariuri cu Filip Rauta etc !

calinescu_
calinescu_  •  09 Martie 2022, 12:15

Dusan nu e omul potrivit. Ne trebuie un antrenor care-i poate scoate in regim de urgenta din starea de somnolenta ...!!!! Era indicat un Poenaru , un Leo Grozav sau Miriutza ...!!! Dusan o sa-i adoarma mai tare cu stilulu lui ...!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează