FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dario Bonetti, enervat de doi jucători de la Dinamo » Circumstanțele l-au constrâns să-i ierte!

Dario Bonetti, antrenor Dinamo // foto: Imago
Dario Bonetti, antrenor Dinamo // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 08:55 / Actualizat luni, 23 august 2021 09:05

Dario Bonetti i-a iertat pe doi jucători de la Dinamo, Marco Ehmann și Andreas Mihaiu, după ce a fost nemulțumit de ei, din cauză că nu are ce pune în echipă și pentru a păstra echilibrul în lot.

Dinamo a intrat din nou într-o pasă neagră după ce eșecul de la Ovidiu, 0-3 cu Farul, a marcat al treilea meci fără punct obținut. Dario Bonetti a spus imediat după partidă că nu avea așteptări prea mari de la confruntarea cu formația lui Gheorghe Hagi și este îngrijorat de faptul că interdicția la transferuri dictată de FIFA va mai dura o bună perioadă, iar lotul este subțire valoric și numeric.

În startul sezonului, roș-albii nu au putut marca și obține vreun punct cu nou-promovatele FCU Craiova (deplasare) și CS Mioveni (acasă), au avut un singur șut cadrat pe Litoral față de 10 ale adversarului, urmează o serie de 5 meciuri unul mai greu ca altul: FC Argeș (acasă), FCSB (deplasare), FC Botoșani (acasă), CSU Craiova (deplasare) și UTA (acasă).

Dario Bonetti face maximum trei schimbări pe meci

Pentru a menține echilibrul în lot și pe jucători atenți la antrenamente, mai ales că nu are foarte multe soluții numeric și calitativ, Dario Bonetti a trecut peste criticile aduse în fața echipei lui Marco Ehmann și Andreas Mihaiu. 

Italianul a fost enervat de eșecul cu Mioveni, din Ștefan cel Mare, și a decis să nu dea importanță unor detalii care nu ar fi fost trecute cu vederea, într-o altă situație.

  • L-a certat pe Ehmann pentru faza din meciul cu Mioveni, care a dus la eșecul de pe propriul teren, însă a admis să-l titularizeze mai departe pe fundașul de 20 de ani, și cu Farul, în lipsa altor propuneri defensive.
  • Antrenorul l-a oferit exemplu negativ pe Mihaiu pentru nerespectarea indicațiilor tactice. Andreas este celălalt marcator din lotul "câinilor", după golgeterul Sorescu, însă Bonetti nu a fost satisfăcut de jocul extremei. A revenit la sentimente mai bune față de acesta, l-a introdus la Ovidiu în startul reprizei secunde, după ce cu Mioveni a fost doar spectator pe bancă, iar în meciul cu Chindia l-a scos în minutul 52.

Bonetti este obligat să-i rotească pe tinerii pe care-i are la dispoziție. În nicio etapă nu a efectuat 5 schimbări, câte îi permite regulamentul, ci maximum 3, dintre care, cu Farul, două în ultimele minute! În jumătate din cele șase runde, a introdus trei jucători noi pe teren, în restul doar câte doi

Nu intră în ecuație o eventuală discuție despre demiterea antrenorului, el este bun. Lucrează bine cu jucătorii tineri, efectiv îi învață fotbal, în stadiul acesta suntem. Din păcate, plătim toți prin rezultate, nu suntem încă îngrijorați. 

Urmează o perioadă cu meciuri grele, dar noi vom crește de la meci la meci și cu fiecare antrenament.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

270 de minutea adunat Dinamo fără gol marcat în campionat, nicio reușită în ultimele trei runde

2 jucătoriau punctat pentru "câini": Sorescu (5) și Mihaiu

4 eșecuriare Dinamo în Liga 1, de fiecare dată pierzând la zero. Cele două victorii au fost înregistrate după ce adversarul a deschis scorul

VIDEO. Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Preferatul DDB e în pom, Bonetti ezită să-l schimbe! Surpriza din sezonul trecut a ajuns gafeur de serviciu la Dinamo!

Situația lui Janusz Gol după despărțirea de Dinamo: „Are un proces cu ei”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  23 August 2021, 22:42

In locul lui ehmann sa joace dudea, in locul lui mihaiu sa joace sorescu

dragdim
dragdim  •  23 August 2021, 16:10
Postat de valyomanyd pe 23 August 2021, 12:43

Acelasi aberatii scrise de toti prostii care se cred inteligenti..Ba prostule, Dinamo mai avea nevoie de TREI puncte din CINCI meciuri restante ! ***

Sa vezi când o sa promoveze Steaua in liga 1, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  23 August 2021, 15:08

De cand joaca Ehmann titular apararea se prezinta dezastruos....pe banca cu Ehmann!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close