FOTBAL  »  Superliga  »  PAMFLET

Liga 1 nu s-a oprit :D Dinamo, cele mai bune rezultate din ultimul deceniu! Statusul lui Dan Nistor pe WhatsApp + Gică Hagi, mesaj-manifest pentru toți românii

Cele mai importante 10 „știri” din Liga în această perioadă sunt aici :)
Cele mai importante 10 „știri” din Liga în această perioadă sunt aici :)

Articol de - Publicat luni, 13 aprilie 2020 17:26

Oficial, în Liga 1 nu se mai joacă fotbal din 9 martie, întrucât FRF a decis ca toate activitățile fotbalistice să fie suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Dar asta nu înseamnă că nu ne putem imagina ce fac vedetele autohtone.

Am adunat aici cele mai importante 10 „știri” din această perioadă. Orice asemănare cu fapte, personaje sau situații reale este pur întâmplătoare :)

1. Dan Petrescu se declară complet nemulțumit de efectul conferințelor video. Simte că jucătorii nu-l mai ascultă ca înainte. Și chiar așa este. Campionii din Gruia l-au dat pe mute pe „Bursuc”, deranjați că antrenorul lor țipă prea tare, și acum dau doar din cap în fața ecranului.

2. Jucătorii de la Sepsi au început să se uite la meciuri de box, ca să-și amintească de Leo Grozavu.

3. La FCSB, atmosfera e liniștită. Jucătorii și staff-ul tehnic vor asista la slujba online de Paște, ascultând învățăturile părintelui spiritual. După, evident, vor comuta și pe Trinitas, pentru cealaltă slujbă.

4. Gică Hagi a transmis un mesaj-manifest tuturor românilor: „Ca să stai în casă, nu trebuie să fii afară. Pandemia e pandemie, fiecare virus suntem diferiți. Ca să te respecte, trebuie s-o învingi”.

5. Între timp, Dan Nistor s-a impus în vestiarul Craiovei. Noul lider din Bănie a schimbat și statusul grupului de pe WhatsApp al oltenilor, din „Ce păcat că a plecat Pițurcă... încă puțin și am fi obținut numărul Vicăi” în „Nu-i chiar atât de rău, în afară de cele 4 săptămâni fără fotbal, Liga 1 nu a avut nicio pauză”.

6. Dinamo traversează cea mai bună perioadă din ultimul deceniu. „Câinii” nu au pierdut un meci de mai bine de o lună și sunt speriați de ideea că Liga 1 se va relua la un moment dat.

7. Bogdan Andone are probleme mari la Astra. De fiecare dată când încearcă să ia legătura cu elevii săi prin intermediul unui apel video, nu-i ies niciodată toți jucătorii la număr, întotdeauna minus 2. Alibec spune că e prins într-un mix important de Counter Strike, iar Budescu nici nu încearcă să se mai conecteze. Oricum nu mai încape în cadru.

8. După ce a vizionat mai multe clipuri ale Danei Budeanu, Florin Tănase a ajuns la concluzia că trebuie să renunțe la simulări pentru a fi un bărbat adevărat.

9. Anamaria Prodan vrea să găsească un sparring partner, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de impresar. S-ar fi oferit Mircea Badea, dar soția lui Reghe caută pe cineva care să-i poată da replica.

10. Cum nu mai are pe ce să parieze, Marius Șumudică s-a apucat de citit. Însă și-a pierdut entuziasmul destul de rapid, când a realizat că scriitorii nu sunt suficient de inteligenți încât să poată utiliza două limbi deodată.

  • Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare;
  • Adevăratele glume vor fi făcute atunci când fotbalul din România va începe din nou :D

VIDEO Andrei Chindriș e convins să rămână la FC Botoșani, chiar dacă ar câștiga aproape dublu la FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali s-a convins deja: „Iohannis sigur nu va face asta”

La vremuri noi, reguli noi în Liga 1 » Propunerea lui Cornel Șfaițer: 5 schimbări și banca lărgită de la 7 la 9 jucători

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
babuilie
babuilie  •  14 Aprilie 2020, 00:13
Postat de madalin_eivissa pe 13 Aprilie 2020, 23:06

REFERITOR LA PUNCTUL 6, FIȚI PE PACE, DINAMO RUPE RIVALUL DE 5 ANI ÎNCOACE! ÎN CAMPIONAT, CUPA, CUPA LIGII, TUR-RETUR!!

aia de 3 ani in play-out?

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  13 Aprilie 2020, 23:06

REFERITOR LA PUNCTUL 6, FIȚI PE PACE, DINAMO RUPE RIVALUL DE 5 ANI ÎNCOACE! ÎN CAMPIONAT, CUPA, CUPA LIGII, TUR-RETUR!!

creeperno999
creeperno999  •  13 Aprilie 2020, 22:45

Xaxaxaxa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează