FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, mesaj CLAR pentru suporteri, după incidentele de la meciul cu Hermannstadt: „Am căutat vinovații. Se poate ajunge la pierderea jocului”

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 14:12 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 14:45

Clubul Dinamo a postat, joi, un comunicat destinat suporterilor, după incidentele de la meciul cu Hermannstadt, din etapa #28 din Superliga, încheiat cu victoria „câinilor”, scor 1-0.

Mai multe evenimente neplăcute au avut loc în tribunele stadionului „Arcul de Triumf”. Mai întâi, un pahar a zburat în direcția lui Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, pentru ca ulterior să pornească o „instrucție” pusă la cale de reprezentanții firmei de securitate, urmată de intervenția jandarmilor, care n-au tolerat prea bine spiritul justițiar al unuia dintre stewarzi.

Excesul de zel al steward-ului, care începuse să ofere lecții de conduită publicului din acea zonă, nu i-a picat prea bine unuia dintre jandarmi. Care, efectiv, l-a luat de jacheta fosforescentă și l-a târât în afara arenei.

Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!
ITALIA
Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!

Dinamo, comunicat preventiv pentru suporterii săi: „Știm ce s-a întâmplat acolo, toleranța trebuie să fie zero!”

Mai mult decât atât, câțiva suporteri dinamoviști au aruncat sticle și pahare în direcția arbitrilor, iar comunicatul „câinilor” se referă la aceste incidente care au avut loc la Tribuna I a stadionului de lângă Mănăstirea Cașin.

Un altfel de comunicat, un altfel de comportament!

Au trecut ceva mai mult de 24 de ore de la frumoasa victorie pe "Arcul de Triumf", scor 1-0 cu Hermannstadt în SuperLigă, obținută cu susținerea necondiționată a unui stadion aproape plin de dinamoviști.

Am lăsat în urmă emoțiile jocului, bucuria succesului și atmosfera unică de pe "Arc" pentru a analiza, la rece, incidentele petrecute spre finalul meciului, la tribuna 1 a arenei de lângă Cașin.

Știm ce s-a întâmplat acolo, am revăzut imaginile, secundă cu secundă, am căutat vinovații și sperăm să învățăm cu toții din acest eveniment regretabil.

Fie că vorbim de "Arcul de Triumf" sau de Arena Națională, până când va fi gata noul "Dinamo", stadionul e casa noastră, a tuturor dinamoviștilor, și nu putem accepta astfel de manifestări.

Suporter sau arbitru, jucător sau antrenor, steward sau jandarm, când vine vorba de comportament agresiv, de scene de violență, tolerența trebuie să fie zero!

Astfel de incidente pot afecta imaginea clubului, dincolo de sancțiunile îndreptate împotriva echipei. Prima oară apar amenzile, apoi vine suspendarea terenului și, în final, se poate ajunge la pierderea jocului în comisiile fotbalului.

Suntem aici și vom mai fi, merită să treacă Dinamo prin astfel de momente?

Răspunsul vine, cu siguranță, doar din dragostea născută în 1948 și purtată pentru culorile clubului din generație în generație.

Suntem recunoscători tuturor suporterilor care intervin pentru a corecta comportamentul nepotrivit al altor frați dinamoviști pe stadion.

Nu în ultimul rând, facem eforturi pentru a îndepărta complet orice fel de manifestare care nu face cinste normelor sociale, respectului și valorilor clubului nostru.

Gândurile noastre pleacă acum spre Iași pentru a scrie alături de suporteri încă o pagină în povestea mereu frumoasă a celui mai iubit club din România: DINAMO.

-comunicat Dinamo București

VIDEO. Un steward a fost scos de pe stadion de jandarmi la Dinamo - Hermannstadt

Scena halucinantă s-a petrecut la tribună, chiar în spatele băncilor de rezerve.

Acolo a izbucnit un conflict intempestiv între suporteri și stewarzi, ulterior făcându-și apariția în sector și jandarmii. Pus pe harță, hotărât să rezolve de unul singur “cazul”, stewardul respectiv a sfârșit prin a fi evacuat, scos de jandarmi din stadion!

Întreaga zonă s-a animat în acel moment, reprezentanții firmei de pază și jandarmii s-au împrăștiat care încotro, totul pe fondul izbucnirii conflictului dintre stewarzi și grupul de câțiva fani. Culmea, steward-ul e cel care a fost scos din stadion. Ulterior, a fost evacuat și suporterul de la care a pornit agitația.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Incident în tribună la meciul dintre Dinamo și Hermannstadt » Un conflict a izbucnit între suporteri și stewarzi

Citește și alte știri:

Surpriză totală pregătită de Rapid pentru rivala FCSB!
RAPID
Surpriză totală pregătită de Rapid pentru rivala FCSB!
Ce se ascunde în spatele „reevaluării” anunțate de Dan Șucu: derby-ul pe Arena Națională are o miză colosală
RAPID - FCSB
Ce se ascunde în spatele „reevaluării” anunțate de Dan Șucu: derby-ul pe Arena Națională are o miză colosală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
CC69
CC69  •  29 Februarie 2024, 15:34

Bravo conducerii pentru acest comunicat. Trebuie sa ne civilizam ca suporteri astfel incat sa venim cu placere la stadion cu copiii, sotiile, etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close